Piotrek1910 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nom o 4 lata od niego. Nowa Wersja 2.3 Demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Co się zmieniło, bo nic co jest istotne: 1. Czerwone kwadraty na dole! Zmień je! 2. Kiedy wszystkie bloki są zbite gra toczy się dalej. 3. Ujednolicij te tabliczki w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Nowa wersja !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Czas w grze - nie pracuje bo nie wiem jak to zrobić!! Zebranie wszystkich prostokątów i koniec levela - nie pracuje bo nie wiem jak to zrobic !! 1. Nie wiem o co chodzi z tym czasem, napisz to Ci pomogę :) 2. Przy zderzeniu piłeczki z kwadratem, po tym jak masz instance_destroy(), albo klocek od niszczenia daj GML if !instance_exists(kwadracik){ room_goto_next() } I wszystkim kwadratom jeden parent daj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 w trybie "bez konica"(?!) mialem 20k punktow, zycia wyszly poza room, a ja nawet nie dotknalem klawiatury(procz spacji, zeby na poczatku wybic pilke)... Oddaj moje 3minuty zycia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mam już wszystko zrobione więc pomocy nie potrzebuje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dobiłeś mnie TheMarcQ :D @UP: Ok, ale pisało, że nie. I nie musisz krzyczeć !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Oj chyba w trybie normal dałem 10 sek XD Poprawka https://gmclan.org/up7589_4_Ball_Odbij_2_6_poprawka_Demo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Zmień 'konica' na 'końca' Gra, jak na pierwszą :thumbsup: fajna, ale musisz ją poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Gra fajna tylko za prosta.Ma kilka małych bugów np. na początku piłka przed wystrzałem nie podąża za platformą i klocki bugują się w ścianie. Grafika przyjemna, nie razi w oczy, moja ocena to 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Nowa wersja gry !! http://www.gmclan.org/up7589_4_Ball_Odbij_2_8_Demo.html Add:Halo czemu nikt nie komentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Znów nowa wersja Ball Odbij 2.99 https://gmclan.org/up7589_4_Ball_Odbij_2_99_Demo_Setup.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A możesz dać bez instalatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A co ci nie działa ? Edit: Jeżeli mam dodać normalnie to dopiero jutro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie po prostu nie chce mi się instalować, i tak tylko sprawdzę i usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jaki silnik graficzny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi