Pablo-GM Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ogłoszenie w imieniu kolegi , który nie posiada tutaj konta : Witam , poszukuje osoby chętnej do zaprogramowania prostej strony www. Posiadam gotowy layout , który najprościej w świecie potrzebuje oprogramowania . Kompletnie się na tym nie znam , także postanawiam pozostawić tę sprawę fachowcom . Maksymalna suma którą mogę przeznaczyć za pracowiznę to 500zł . Numer kontaktowy gadu-gadu 18605102. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jakby nie to, że do następnego tygodnia mam matury, spokojnie bym Ci to zrobił ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja też chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Chętnie wezmę te robotę ;D Tanio i szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja! ja! ja! zaklepuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mam kumpla, który ma spore portfolio, robi szybko i sprawnie, do tego własny framework do javascripta napisał, który jest szybszy od jakichśtam najbardziej znanych. http://niko278.pl Na gg bywa wieczorami jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 własny framework do javascripta napisał, który jest szybszy od jakichśtam najbardziej znanych. Albo wciskasz kit albo ten framework ma cały ch*j możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 własny framework do javascripta napisał, który jest szybszy od jakichśtam najbardziej znanych. Na pewno nie jest lepszy od jQuery itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 http://simpleofqueries.pl/pages/test/?PHPS...f0e7742680fcd39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jako profesjonalny (dosłownie) "koder" biorę to zlecenie na swe barki. Do zaoferowania mam autorski system cms/framework oparty na modelu dualMVC lub jak kto woli HMVC. Szybki, lekki, naprawdę wydajny (zbudowany by utrzymywać rozbudowane sklepy internetowe i portale komercyjne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Tak jestem ciekawy kiedy właściwie zorientujecie się, że ktoś już podjął się pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Gdyby była tu o tym jakaś informacja, to może by się zorientowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Gdyby ktokolwiek się pofatygował i napisał do chłopaka to by się zorientowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Sam mógł napisać w temacie (poprosić pablo, żeby to zrobi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A co, Ty to księżniczka? Korona z głowy spadnie jak się zapytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Zamknę i nie będą mieli innej możliwości : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi