SKiD Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Jestem w trakcie tworzenia nowej gry i nie chciał bym zdradzać o czym jest więc powiem jak najmniej. Potrzebuje, kilku lub kilkunastu spritów, to mogą być same kontury lub z kolorem. (najlepiej oby dwa) Wszystkie sprity muszą być w rozmiarach od 32x32 do 64x64, chyba że napisze inaczej. Najlepiej gdyby były w tym samym stylu. Imię w kredytach gwarantowane, tylko proszę o nie dawanie linków do innych stron/postów ze spritami. A tutaj lista ;D -Człowiek - tutaj mam gracza, teraz potrzebuje innych typków, rozmiar taki sam a bronie oddzielnie. (pozy: z nożem, z maszynowym pistoletem, z ładunkami wybuchowymi, z bazooką, granat.) (inne: martwy, jak ciągnie coś, ciało ciągnięte po ziemi) * Oczywiście najlepiej było by gdyby te sprity miały też animację. -Trawa, Kafelki, Dywan itd. (rozmiar 32x32-64x64) (kolory: różne) -Stoły, Szafy, Krzesła itd. (rozmiar 32x32) (kolory: różne) * Animacja przewracania tych przedmiotów -Dziura w ziemi od eksplozji granata (rozmiar 64x64) (kolor: czarny/brązowy - innymi słowy błotny xD) -Drzwi, otwierane na zewnątrz, w wewnątrz, obrotowe, automatyczne (rozmiar 64x64) (kolor: dowolny) I to na razie na tyle. Dzięki, P.S. Mam czas więc nie ma się co spieszyć. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie podałeś z jakiego widoku. TopDown? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 @baca: 1. Nazwa tematu. 2. Dziura w ziemi od eksplozji granatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Myślałem że tytuł wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kiedyś robiłem taką grę i zostały mi takie grafiki: Może Ci się przydadzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 to jest 64x32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Edit sprite > transform > stretch > 64x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Świetnie nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Edit sprite > transform > stretch > 64x32 Czasami się zastanawiam, czy wy robicie to specjalnie. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zgodzę się z Phoenix, nie pasują do stylu gry. Ale dzięki że spróbowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 To daj jakiś screen, bo ludzie będą się męczyć, a to nie ten styl E: Wiem, że nie te wymiary, ale może się nada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Twoje toto ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Screenów nie dam bo są tylko kółka i czarna ściana... (tylko silnik jest jak na razie robiony) Podoba mi się styl kolorowania twojego sprita, ale to nie jest żołnierz więc kamuflaż jest zbędny i przydało by się żeby poza była trochę bardziej realistyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A :D Create by Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No I jak? Ktos sprosta zadaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Odświeżam topic, w main poście dodałem sprita gracza, teraz widać jaki jest styl gry i czego potrzebuje, prosił bym też żeby line były "anti-alias". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 offtop: W którą strone to coś to człowiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 w prawą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Trawa 1 Trawa 2 Krzesła Stół Dziura( nie wyszła ) Nie jest to dobra grafa ale patrząc na bohatera to może będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 trawa sie przyda, a reszta nie jest w stylu gry. Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Znów ten styl... Mamy grafy na ślepo robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie widzisz jak gracz wygląda? styl ma być taki rysunkowy np: Link do gry z podobnym stylem mam nadzieje że to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Czemu sam ich nie narysujesz ? :blink: To są łatwe grafiki , a zresztą , może ktoś Ci jest zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 nic nie mówiłeś o rysunkowym style, a to coś (człowiek) na górze nie przypomina tego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie widzisz jak gracz wygląda? Ale mi ten gracz dużo daje , i karolo320 mówi dobrze, nic nie mówiłeś o takim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wiem ze nic nie mowilem, zapomnialem ale teraz mowie. Nie zawracajcie d u p y, jesli chcecie sobie tylko kilka postow nabic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Chcą ci pomóc , a ty ciągniesz kota ogonem , w lewą , prawą , lewą ... kumacie ;) . Na końcu wypinasz : d u p y Z takim podejściem do niczego nie dojdziesz :jezor: Wiem , wiem napisałem po 2 miesiącach , ale nie mogłem się powstrzymać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Masz waćpan szczęście boś po dwóch miesiącach jeszcze nie nekrofil ino gerontofil i warna nie dostaniesz ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi