ediepl Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Prace trwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Można prosić o szkic tego nad czym aktualnie pracujecie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 "Szkic" gry: https://gmclan.org/up7191_4_The_Groust.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 1. da sie gadac z NPC? 2. postacie atakuja baaaardzo powoli :) I łucznik zaczął strzelać, zanim ja jeszcze widziałem potworka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ad 1. Jeszcze nie,ale będzie można. ad 2. Łucznik zaczyna strzelać gdy potworek jest w odległości 368px. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A w najlepszym przypadku widać na 320px. Prostopadle w poziomie. Ale ogólnie ładnie wygląda. Aha, i drzewo nie ma konaru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Aha, i drzewo nie ma konaru Później dodam, ale to tylko szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 po 1 - tak jak już pisano - łucznik strzela za wcześnie po 2 - mi na kompie z Windą 7 (nie wiem, jaki procek, karta graficzna itd) działa meeeeeeeeeeeeega wolno. Chyba, że tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Chłopaki może zmieńcie room_speed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Nie podobają mi się następujące rzeczy: 1. Styl chodzenia postaci - rusza tylko trochę rękami do przodu i do tyłu (może nie chce, żeby ktoś zauważył, że się wozi po nie swoim terenie). 2. Styl atakowania - mam nadzieję, że tylko dla tej broni zrobiłeś dźganie :). 3. Brak możliwości podnoszenia itemów przy wyłączonym ekwipunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 @Pablo-GM: room_speed ustawiony na 60. m@rcixxx: ad 2. tylko dla tej (to będzie sztylet, dlatego łucznik może go używać). a3: Tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 i weź particle :D wychodzą gościowi z głowy ustaw punkt na spricie inny albo dodaj wychodzenie inne D: .. XD bo to do bani wygląda tak jakby strzelał z głowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Przecież to jest "szkic", to znaczy że wiele rzeczy zostanie dodanych/zmienionych, a na pewno te particle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jins Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pobrałem no i jestem pod dużym wrażeniem, jednak mam kilka propozycji/uwag: 1. Włączcie Fire Frendly ;) ;) 2. Zmieńcie ikonki od ekwipunku etc... Bo nie wiadomo kompletnie co jest czym. Czekam na jakieś większe demko, bądź już skończoną grę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ogólnie to, co pokazali to bardzo niewiele :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jins Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No nawet bardzo bardzo niewiele. Ale zawsze lepsze niewiele niż nic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 I JAK TAAAAAAAAAAM? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Obawiam się iż ta gra może nie powstać milordzie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie pieprz głupot, idź waść kodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ludziu ty mój, przedto ja kodze cały czas(ale nie to). Nie mam fabuły żeby to skończyć, ale mogę dać projekt jak ktoś by chciał skończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 a daj ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Łap https://gmclan.org/up7191_12_The_Groust.html kod jest tak dziwny że nawet ja go nie rozumiem :crosseyed: PS: Kod jest do użytku dowolnego(z tego co pamiętam coś jest z przykładów), ale co do grafik to nie wiem bo są kimonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 nie, nie ogarne tego kodu. Juz predzej swoj napisze. Ale troche jakby mało zoptymalizowany ten kod :P Sam potworek, który to idzie do nas i nas bije ma 21 zmiennych i 58 lini kodu stepie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jeśli komuś się przydadzą grafiki ( w co wątpię ) to również są do dowolnego użytku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi