Nickolas Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Yo ! :) Chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego jak zespół "ENEJ" wygrał. Zgadzacie się z tym, że wygrał ? Bo wg. to to nawet nie jest muzyką to co oni grają. Mogli śpiewać po chińsku - lepi by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ja się dziwię, czemu Tomek Cebo nie dotarł do finału. Którego zresztą nie oglądałem, gdyż byłem zajęty moderowaniem lolcats.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Must Be The Cool Story Bro. lololo jaka zabawna riposta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tandetny program tandetnej telewizji. Do tego tandetni jurorowie. http://www.youtube.com/watch?v=-SaAZKC7vkQ ENJOY YOUR JEWISH PROPAGANDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie oglądałem tego programu, ale byłem swego czasu na ich koncercie i była całkiem spoko zabawa (a nie słucham nawet takiej muzyki na co dzień), więc nie wiem o co halo :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Yo ! :) Chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego jak zespół "ENEJ" wygrał. Zgadzacie się z tym, że wygrał ? Bo wg. to to nawet nie jest muzyką to co oni grają. Mogli śpiewać po chińsku - lepi by było. To ciekawe co dla ciebie jest muzyką? Mi się osobiście podoba ich muzyka. Jednak myśle że lepiej by było jakby przeszedł Yanez albo Tomek, bo Enej jest teraz naprawde znany i poradziliby sobie bez wygranej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie pamiętam nazwiska, ale była tam jedna co tak dziwnie się ubrała i piszczała, ale była oryginalna i mi się to podobało. Podobał mi się też ten co grał na akordeonie i tak szybko śpiewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ja się dziwię, czemu Tomek Cebo nie dotarł do finału. Którego zresztą nie oglądałem, gdyż byłem zajęty moderowaniem lolcats.com. I ten z akordeonem co śpiewał "no kto tu rządzi, ja tu rządzę" i ta Livki, czy jakoś tak. @up: to właśnie Livki była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 To ciekawe co dla ciebie jest muzyką? Na pewno nie to co grali : ) ----- Olivia Anna Livki - ona wg. mnie powinna wygrać, świetnie grała na basie i wgl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 IMO akordeonista powinien wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Znowu? W Mam Talent już jeden wygrał, wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Znowu? W Mam Talent już jeden wygrał, wystarczy. Tyle, że ten to zupełnie co innego, kurde nie wierze, że nie ma tego na youtube, jak masz iple to wpisz sobie daniel boczniewicz, bo polsat pewnie z nimi umowę na wyłączność podpisał, bo niedawno jeszcze na yt było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ceuPq0gxv3Q Co prawda tylko dźwięk, ale lepsze to niż nic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ale chodzi mi o kawałek z półfinału :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi