PoxiPol Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 BANA MU! BANA! A tak w ogole dziendobry;) Kto w tym roku zdaje mature? Edit - Przepraszam jesli kogos obrazilem. Poprostu musialem to wykrzyczec, ale nie na shoutboxie : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja zdaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Niom, krak ostatnimi czasy potrafi dobrze przytrollować, toteż... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja zdaję @Ranmus Zrozumiałem, wysłałem na niego armię krwiożerczych pingwinów Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie ma tego złego , co by wódka na wskazany przez admina adres nie mogła rozwiązać ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie ma tego złego , co by wódka na wskazany przez admina adres nie mogła rozwiązać ;) . ależ jest poza tym, wszyscy dobrze wiemy, że ani ranmus, ani gnysek, ani borek, ani psysio tej wódki nigdy nie zobaczą :> edit: zapomniałem o tymciu ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Hint: Jestem przekupny. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak kogoś się uda przekupić wódką to ktoś nie będzie miał gdzie nocować następnym razem jak się znajdzie w Warszawie i nie będzie miał kogo wysyłać o północy do serwerowni jak coś znowu spaprze i ktoś będzie musiał sam zapierdzielać ze Szczecina. A gdzie ktoś on wtedy zanocuje? Dla kogoś chyba lepiej być nieprzekupnym. Znaczy przekupnym, ale tylko dla mnie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ani ranmus, ani gnysek, ani borek, ani psysio tej wódki nigdy nie zobaczą :>Iiii tu masz rację. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jakiej wódki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wino dobre, a nie wódka :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja wina nie lubię, cierpkie takie... chyba, że na siarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jabol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 @Ranmus Zrozumiałem, wysłałem na niego armię krwiożerczych pingwinów Fervi zmien plyte ferbi.... uzywam czasem linuxa i przez ciebie przestane, jak korzystaja z niego tacy fanatycy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 MarcQ idź się zakop pod kiblem,bo doktorek 1 raz zażartował sobie z linuxa zamiast obrażać windowsa i porównywać z jego lubą. Mnie się podobało, a w połączeniu z obrazkiem fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi