szpaq99 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czemu jak podłączam do PC słuchawki to gra tylko lewa słuchawka, a jak podłącze do PSP to grają obydwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pewnie masz uszkodzone gniazdo wejścia w komputerze, też tak mam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja tak miałem, choć nie do końca Spróbuj poruszać z tyłu kablem (obracaj w okół jego osi), może załapie na dwie ... Ewentualnie może nie do końca je "wpychasz" :D) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Próbowałem ale dalej nie działa, jakby to to próbowałem na słuchawkach bezprzewodowych i zwykłych i dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Prawdopodobnie odgięła się jedna z blaszek w wejściu. Raczej nic na to nie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ew sprawdź w ustawieniach audio, czy nie masz ściszonej jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Prawdopodobnie odgięła się jedna z blaszek w wejściu. Raczej nic na to nie poradzisz. Skoro się odgięła w jedną stronę to co za problem zrobić to w drugą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Taki problem że dojścia nie ma.Zależy od typu obudowy do złącza, w niektórych są małe dziurki ale max to szpilkę tam wsadzisz i wątpię żeby się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udało by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Teraz młodzi kompletnie nie potrafią majsterkować, nie Kofel? Jasne, że by się udało. Ojć... adam014 jest ponoć starszy. Shame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mnie niestety nie stać aby wypierdolić płytę główną tylko dlatego, że nie działa wyjście audio (lub kupić kartę dźwiękową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jeśli płyta nie jest kilkuwarstwowa to można by było nawet spróbować wylutować stare gniazdo i zalutować nowe. Kiedyś tak kilka razy wymieniałem stare gniazdo klawiaturowe. Już nawet nie pamiętam jak nazywał się ten typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja kiedyś przelutowywałem wejście zasilania do płyty głównej (przejarało się złącze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 @Tymon: Jak nie umieją ;D Wtyk DIN o ile się nie myle ;P W sumie jak nie ma wielowarstwowej to może spróbować przelutować ale może być problem bo czasem jest lut dwustronny i ciężko podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi