Alternative Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ile procent to jest 800 z 2400? Sorry "aśenaebałem" i nie umiem obliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ~33%, w głowie obliczyłem Jeśli pijesz alkohol, znaczy, żeś głupi jak but i tylko sobie życie marnujesz, ale co tam - to ty umrzesz młodo Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Co ma marnowanie życia do byciem głupim jak but? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zazwyczaj marnują życie ludzie "umysłowo ..." Dziwne, ja nigdy nie miałem potrzeby picia Alkoholu (hmm ...) Alkohol - ha! Idziesz dzisiaj, wracasz jutro z fotkami na Demotach w kiblu, wątrobę rozwalasz. Wiecie na przykład, że Alkohol ścina białko nieodwracalnie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 doc wiesz ze po alkoholu moze byc niezly balet? Ja tam w sumie nie pije juz zbytnio ale kiedys takie melanze zaliczylem ze jest co wspominac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no jak żem głupi jak but to jedyne co mi zostało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mam 15 i nie pilem i nie bede do 21 rokku zycia, glownie dlatego ze moj ojciec jest(jego pelny tytul): "specjalista i terapeuta od uzaleznien alkoholowych" i juz na tyle mi to wbil do glowy ze latwo tego nie wyjme,a picie na umor jest ogolnie nie oplacalne, wiec dziekuje a alternative: wszystkie twoje tematy na gmc sa o piciu/silowni/narkotykach, chcesz poszpanic przed ta spolecznoscia, ktora i tak ma to w d... gleboko. Albo jesli mowisz prawde przestan, a jesli trollujesz to... yyyy... tez przestan e: a jak mam juz odpowiedziec na pytanie: otwierasz kalkulator i dzielisz jedno przez drugie, skoro miales tyle sily na napisanie postu chyba nie sprawiloby ci to takiej trudnosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Albo zrobić głupie równanie i wklepać je w www.wolframalpha.com i sam obliczy. W przypadku tego z tematu to: x*2400=800. Wklepujesz to tam, a potem wynik sobie pomnóż *100 i masz ile procent. Ale jak ty masz 14 lat i nie umiesz podstaw matematyki na poziomie podstawówki, to życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cool stories, bros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Alkohol szkodzi, upokarza. Właśnie dlatego pijam tylko krew. a alternative: wszystkie twoje tematy na gmc sa o piciu/silowni/narkotykach, chcesz poszpanic przed ta spolecznoscia, ktora i tak ma to w d... gleboko. Albo jesli mowisz prawde przestan, a jesli trollujesz to... yyyy... tez przestan Też mi szpan - "zalałem się w trupa", wielki powód do rewerencji. Choć bywają dzieciaki, które chlubią się tym, że takie młode, a już uczestniczą aktywnie w patologiach społecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ;) Wszystko szkodzi...pić można byle nie codziennie. Wiecie na przykład, że Alkohol ścina białko nieodwracalnie?! Bahaha... :) To może kolega zostanie przy Linuxie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Choć bywają dzieciaki, które chlubią się tym, że takie młode, a już uczestniczą aktywnie w patologiach społecznych. Jest to skutkiem tego ze dzieciaki ktore sie tego nauczyly od np. rodzicow probuja sobie wmowic ze to jest wlasnie najwlasciwsze i szykanuja takich co nie podzielaja tego zdania, oto narodzil sie rod dresow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 marcq/doctor mam nadzieję że trolujecie. alternative, bycie głupim jak but niekoniecznie przekreśla twoje plany życiowe, możesz zawsze zrobić karierę pionka politycznego, wiesz ile oni zarabiają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 @Crackkk-GM Wiem, że z Windowsem są problemy, ale żeby Google blokował? Tego bym się po Panach z Microsoftu nie spodziewał http://zadane.pl/zadanie/2349702 @Wojzax Nom, trolling "Jestem idiotom, ale chętnie zostanę politykiem! Przecież będę do nich pasował!" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ścina białko. Ale białko jaja kurzego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pytanie tylko jak bardzo różni się białko kurze od ludzkiego? Z tego co wiem, budowa białka jest podobna/identyczna Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 tym że białko ludzkie się może zregenerować, a białko jaja kurzego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tym że białko które jemy i tak zostanie przetrawione a białko jaja kurzego i ścięte ma prawie identyczną wartość.. ( łaał , jak podgrzejesz na patelni białko to też się zetnie! ). A jeżeli Ci chodziło o ścinanie białka ludzkiego to... ;) hmm... lepiej poprostu się nie wypowiadać na takie tematy jak się nie ma o nich pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 temperatura powyżej 4x stopni może ci ściąć jajko nie wódka/leśny dzban/wino night train/piwo Mocny Full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 powyzej dokladnie 42 stopni bialko sie scina, dlatego przy takiej goraczce trzeba cialo jak najbardziej schlodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pytanie tylko jak bardzo różni się białko kurze od ludzkiego? Z tego co wiem, budowa białka jest podobna/identyczna Fervi Żółtko zawiera więcej białka niż samo białko(czyli to w czym pływa żółtko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi