Czarny Ass Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Podczas gdy myszka i klawiatura przestały działać musiałem wyłączyć komputer po chamsku(reset), kiedy miałem włączonego MineCraft'a. Save się "usunął", choć jego folder i jakieś pliki są. Oprócz tego wewnątrz folderu pojawił się jakiś DIM-1. Jak go uratować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 If you make a new world over your old world your old world will be restored just you'll lose your personal inventory. My PC BSoD'd and this happened to me so I know first hand (and after reading the forum ^.~). Czyli - jeśli stworzysz nowy świat na starym to stary zostanie przywrócony, a jedynie stracisz ekwipunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ekwipunek? A da się go jakoś odzyskać? Jakimś sposobem, podmianą pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Skopiuj sobie level.dat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Też tak miałem, pobierz mcedit otwórz świat i zapisz go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi