karolo320 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No mało widoczne skriny, ale spoko. Taki level. Ja bym zmienił grafikę kolesia, bo bardzo żółto wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To może być spowodowane poprzez format .jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To może być spowodowane poprzez format .jpg To może być spowodowane użytym żółtym kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To może być spowodowane użytym żółtym kolorem To też xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Uwaga doszedłem do wniosku że nie uda mi się przestraszć gracza w grze top-down ale mogę za to zrobić grę akcij w stylu doom 3 na tym samym silniku i otej samej nazwie tyle że bez city of the dead bo akcija bedzie dziac sie na statku kosmicznym,wszytsko to samo tyle ze bedzie to gra w ktorej bedzimey wykonywac misje strzlac sie z cyborgami zoombiakami pokonywac bossy itd mam nadzijeje ze sie spodoba za pare miechów demko może za jakies 2 miechy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dyzmek do nas wrócił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dyzmku ja bym wolał te zombiaki, lubie zombiaki. :D I pewnie leci kolejny ban dla Dyzmka za kropki i przecinki. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Reir lawowi? Znając Iamthelawa on nic z tą grą nie zrobi, albo zrobi se jaja. Ja na takie cele grafiki nie robię. Przykro, że nie będzie kontynuacji REIRa. Byłoby fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kto powiedział, że Dyzmek daje gre lawowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 przepraszam IGNIS juz napisalem lawowi ze nie moze wydac reira 2 macie racje law i reir on by mnie tylko skompromitowal spoko jest ale gry powiezyc mu nie moge mam na dzieje ze jak wrzuci gre bez moiej zgody dostanie od adminow ladnego bana kto chetny do tworzenia reira 2 na silniku nowym dyzmenigne ? na tym silniku powstaje pac-man revenge 3 tak dobrze slyszycie revenge 3 jest w trakcie robienia ale reira 2 albo wstrzymam albo komu innemu powierze :-) kto chetny ? Call of duty black ops tez robila inna firma jakas nowa i co fajny byl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 kto chetny ? Ja chcę! Serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 macie racje law i reir on by mnie tylko skompromitowal nic i nikt nie skompromituje żywej legendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi