I am Lord Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jakie znowu współrzędne spritów? Masz wpisać tylko nazwę spritów w tablicach GML // wprowadzamy sprity broni sprit_broni[ bron_pistolet ] = sprite2; sprit_broni[ bron_karabin ] = sprite1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ale zrobilem tak i nic nie dziala dalej nie zmienia sie sprite niby takie banalne a nie d ziala :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 takie znaki jak = lub [] sa nie dozwolone w tablizy wiec jak to wpisac te dwa kody jakie mi dales mam wpsiane w create gracza wygladaja one tak Bron_Sprite[1]=spr_gostek1 Bron_Sprite[2]=spr_gostek2 i dalej nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 akie znowu współrzędne spritów? Masz wpisać tylko nazwę spritów w tablicach GML// wprowadzamy sprity broni sprit_broni[ bron_pistolet ] = sprite2; sprit_broni[ bron_karabin ] = sprite1; Ale ja sie pytam jak to zorbic nie dizala jak nazwy spritow to tbalicy wytlumac zmi nie da sie jak wpisuje w create cyz w jakies tablicy o co kaman ? wytlumac zmi krok po krokuy bo nie wiem jak to wpisac by dzialalo a be ztego nie rusz edalej z produkcja :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 powiem tlyko tyle ze gra ktora wydam bedzie to moje wybicie sie z dna na jakim osiadlem dyzmek pokaze wam co potrafi na prawde dajcie mi ta ostatnia szanse by sie wykazac gra bedzie czyms jak by typu :resident evil i doom 3 tagze o zoombie wiecej nie zdradze tajemnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Przecież napisałem ci krok po kroku. pod bron_karabin i bron_pistolet NIC NIE MASZ PODSTAWIAĆ to są stałe zdefiniowane pod shift+crtl+n https://gmclan.org/up539_12_zmiana_broni__v2_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dzikei huder ale juz sma doszedlem do tego jak to zorbic :-) mam wlasny sposob juz 3 bron do gry dodalem najpierw bronie potem textury wrogowie muzyka itd gra bedzie czyms doom 3 lub resident czy silent hill zoombie beda ale fabuly jeszcze jako takiej nie ma ale z pewnoscia bedzie ciekawa. a gra bedzie nazywac sie R.E.I.R 2-PRZEKLęTY KOSMOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi