Jaklub Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 chciałem sobie doładować 'pinionszki' na moim amerykańskim koncie PSN. wpisałem dane, zmianę adresu olałem (oczywiście dane dotyczące lokalizacji były fałszywe) i o dziwo system to przyjął. i teraz pytanie: czy stanie się coś specjalnego, jeśli teraz się "doładuję"? edit: znalazłem, rzekomo byłby ban karty (według tego). wywaliłem szybko dane z amerykańskiego konta i dodałem sobie dwie dychy na polskie - dalej działa. mimo to odpowiedzi dalej mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Swego czasu kupowałem w sklepie US i nic się nie działo (kupiłem Spyro1, Crasha3, MGS1 i FF VIII). Ostatnio jednak moja karta wywala błąd (w sklepie EU mam inną co ciekawe i ta działa, mimo, że jest wirtualna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi