karolo320 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Poszukuję dźwięków perkusji. Centrali, werbla i hi-hata :) Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 FL Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Po 1 nie wiem co to xd Po 2 chciałbym w formacie mp3, wav czy jakimkolwiek zdolnym do odtworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 1.Program do robienia muzyki. 2.Możesz wyciągnąć sobie z jego folderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 nie lepiej kupić perkusje? ja osobiście mam dwie, ale z nagraniem gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 up@ Taaa bo na pewno ma aż tyle kasy żeby do 3 dźwięków kupować całą perkusje za kilka setek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 http://www.speedyshare.com/files/27309448/...rum_Machine.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dzięki Jakim. Pheonix też mam perke ale z nagraniem gorzej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi