LolikZabijaka Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Cześć, wrzucę tu grafikę poloneza jako wzór, chciałbym aby w takiej skali zrobić jeszcze auta: Fiat 125p Fiat 126p Najlepiej w takiej kolorystyce, aby łatwo ją było zmienić. Dziękuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 prosze, godzina rooty, mam być w kredkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Grafika wzięta z neta, myślę, iż jest dobra, trzeba ją troszkę pozmieniać i będzie okej. Stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 prosze, godzina rooty, mam być w kredkach :D dziękuję, ale jeśli możesz to zmniejsz go troszkę, aby odpowiadał wymiarom temu polonezowi, ja niestety nie umiem ładnie zmniejszać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 z doświadczenia wiem, że lepsze jest takie, to pokolorujesz jak chcesz, nawet wycieniujesz, potem tylko w gmie dasz w drawie image_scale chyba tak to było... a takie małe wiele szczegółów omija, ba szczegółów, całe drzwi będziesz miał gładkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 no dzięki, a co do Fiata, to mogę prosić o narysowanie mi modelu od boku, bo wycinanie z tego co jest to masakra, ciężko zmienić kolor tego auta ;( bedę wdzięczny i dam credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 prosze, godzina rooty, mam być w kredkach :D Panie, weź się pan ogarnij. Pivotem śmierdzi na kilometr. I bardzo łatwo znaleźć inne wersje w google images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Lepiej dawaj konkrety, a nie ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Panie, weź się pan ogarnij. Pivotem śmierdzi na kilometr. I bardzo łatwo znaleźć inne wersje w google images panie ty się weź ogarnij, pivota nie używam bo go nie umiem robiłem to obrabiając ten obrazek:http://www.the-blueprints.com/blueprints-depot/cars/fiat/fiat-126p-03.gif robiłem tu przez godzinę, w PAINCIE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Znalezione: <- Moja fura:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Wow sorki sfilmiło mi się że chcesz różne auta z lat 90' , a widzę że tylko fiacik się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ta syrenka żółta jest ######szcza, szkoda że stoczwórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 te duże fiuty to naprawdę mistrzostwo, dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 A nie fiaty ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 panie ty się weź ogarnij, pivota nie używam bo go nie umiem robiłem to obrabiając ten obrazek:http://www.the-blueprints.com/blueprints-depot/cars/fiat/fiat-126p-03.gif robiłem tu przez godzinę, w PAINCIE... No na pewno Źródło to droidz. Droidz to strona z figurami do pivota. I w ogóle weź się ogarnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 tak tylko z ciekawości pytam, nie ma przypadkiem poloneza rozrysowanego tak jak ten Fiut 125p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Kurde lolik, jaki z ciebie wyrafinowany żartowniś. Aż mi porty spadły po przeczytaniu twojego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 4tk, nie mam zamiaru się z tobą kłócić,gdybym wiedział że znajdzie się jakiś matoł, który będzie wmawiać, że to nie ja zrobiłem, to bym nie poświęcał godziny na marne, niczego ci nie będę udowadniał, wiem, że tego czasu już nie odzyskam, poza tym ten twój maluch w ogóle nie przypomina mojego... btw. Co ja poradzę, że maluch tak wygląda i wszystkie rysunki na jego podstawie wyglądają "tak jak on", chociaż nie można tego powiedzieć o tym z jakichś droidzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Kurde lolik, jaki z ciebie wyrafinowany żartowniś. Aż mi porty spadły po przeczytaniu twojego posta. Nie bądź taki kozak. Serio sie pytam, czy była tam może podobna rozpiska, tylko że Poloneza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie bądź taki kozak. Okej, aż zaniemówiłem ze strachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 4tk, nie mam zamiaru się z tobą kłócić,gdybym wiedział że znajdzie się jakiś matoł, który będzie wmawiać, że to nie ja zrobiłem, to bym nie poświęcał godziny na marne, niczego ci nie będę udowadniał, wiem, że tego czasu już nie odzyskam, poza tym ten twój maluch w ogóle nie przypomina mojego... btw. Co ja poradzę, że maluch tak wygląda i wszystkie rysunki na jego podstawie wyglądają "tak jak on", chociaż nie można tego powiedzieć o tym z jakichś droidzów Ja też zaniemówiłem ze strachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi