Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 A skrypt na odładowywanie dziala poprawnie ponieważ jak zamiast tego co w nim jest dam : ... to itak pamięć się zwalnia tylko do 16,7 Te zdania się wykluczają, bo wynika, że czy dasz poprawny czy nie to i tak masz 16.7MB na koniec. Poza tym, na to co pokazuje taskmanager to nie patrz, bo GM ma pewnie memory leaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 tylko kiepsko to widze gdy bede mial zaladowane np 15 rodzajow animacji wtedy zamiast np 250 bedzie z >350 Nie wiem jak to bedzie dzialać :PP zobaczymy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja też nie wiem, w Almorze jest ten sam problem, ale na razie nie doszedłem do >100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi