kriso99 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 potrzebuje takie coś jak najade myszką na object0 to ma mi się wyświetlać napis na GML x=view_xview y=view_yview tylko co zrobiłem to niedziała prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Robisz zmienną w Create: GML napis=0; W zdarzeniu najechania myszką na obiekt (chyba Muose Enter czy coś takiego): GML napis=1; W zdarzeniu zjechania myszką z obiektu (chyba Mouse Leave): GML napis=0; W draw: GML if(napis==1) draw_text(view_xview[0],view_yview[0],"TEXT"); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 dadałem sobie (klocka) sed_font ale w innym obiekcie mam ustawionego innego fonta i teraz mam podwujny napis jest jakiś font z polskimi znakami??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak dodajesz fonta, kliknij na ALL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak dodajesz fonta, kliknij na ALL. dzięki działa a to: dadałem sobie (klocka) sed_font ale w innym obiekcie mam ustawionego innego fonta i teraz mam podwujny napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 dobra dzięki uporałem się już(chyba) z tym głupi błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi