Darlix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jakie strony polecacie? Wypłacalne oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 oferia.pl . Zrobisz to zarobisz, po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 zlecenia.przez.net , webbar.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zrób darmowy projekt, który będzie tak dobry, że ludzie będą chcieli umieszczać reklamy i dotować cię - Zarobisz w necie :) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Będąc w Twoim wieku, też szukałem różnych sposobów. Przez te lata stwierdziłem tylko, że nic nie robiąc, albo klikając w reklamy gów.a się dorobisz. Wystarczy mieć pomysł i wdrążyć go w świat wirtualny. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgadzam się z poprzednikiem. Wszelkiego rodzaju strony, które płacą za oglądanie reklam to jedna wielka strata czasu. Jak chcesz zarobić wymyśl jakiś dobry projekt i wprowadź go w życie :) Sam mam sporo pomysłów, ale gorzej z czasem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 jak każdy, słuchaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgadzam się z poprzednikiem. Wszelkiego rodzaju strony, które płacą za oglądanie reklam to jedna wielka strata czasu. Jak chcesz zarobić wymyśl jakiś dobry projekt i wprowadź go w życie :) Sam mam sporo pomysłów, ale gorzej z czasem :) Hehe, no niestety. Gdyby wprowadzanie nowych patentów w życie byłoby tak łatwe, to każdy z nas byłby bogaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak to kiedyś ktoś powiedział: "Nie ma złych pomysłów, jest tylko ch***we wykonanie!" Idąc za tą myślą można powiedzieć że gdybyśmy umieli/gdyby nam się chciało zrealizować nasze pomysły to byłoby krótko mówiąc zaje***. Ale w sumie podobnie napisali Lollus czy Darlix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja mam patent odnośnie komórek (telefonów), który mógłby mieć ogrom zastosowań w tej branży, ale musiałbym wypisać wszystko szczegółowo. A do tego potrzebna jest znajomość elektroniki. Ale model z animacją 3D postaram się wykonać. Poczytam w necie o zasadach działania różnych części z których miałoby się to składać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jesli ten patent o ktorym tu piszesz to ten o ktorym pisales na gg to pasuja slowa Bosa. Pomysl ok ale chcesz go niepraktycznie wykonac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 za sam patent chyba sie też płaci i to chyba nie są grosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wiek: 12 lat Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Prowokujesz 4tk (Wiek: 11 lat)... Wiek nie ma nic do tego, ważna jest Twoja motywacja i umiejętności. Ostrzeżenia: (50%) Tym 4tk, możesz się pochwalić. ((nawet ja nie byłem takim trollem w wieku 11 lat, nie?)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 @owyn: tyle, że 4tk nie pyta się jak zarabiać jakbyś nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 UP: Ja też nie pytam jak zarabiać, tylko gdzie. A to różnica mój drogi. Jakbyś przeczytał uważnie temat, to może byś coś zrozumiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zawsze zostaje ci dojście do Rock Games. Tam będziesz mógł robić gry dla prawdziwych graczy (i naturalnie przygotuj się na zarobki przewyższające roczną pensję Twoich rodziców). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Właśnie pokazujesz jakim jesteś błaznem ;) No niestety. W ogólne nie w temat z tym postem wszedłeś. Zamykam żeby plaga spambotów się nie szerzyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi