Darlix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Siemka, tj. w temacie. Nie wiem czemu, ale kiedyś jak siedziałem, mając 256 MB Ramu, grałem w gry i się nie zacinała muzyka, teraz mam 512 MB ram, 2,7Ghz procesor. Zawsze wtedy się zacina jak wczytuję jakąś stronę. Co poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Dokup ramu, 512 to bardzo mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 wlasnie, ram to przeciez bedzie koszt w stylu 100zl powinienes dac rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Przeglądarki zżerają coraz więcej pamięci, a do tego wtyczki w przeglądarkach czy pluginy (typu java, flash) potrafią porządnie zamulić procesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wiem że 512 ramu to mało, ale nie opłaca mi się ulepszać tego złomu. 100 zł kosztuje 1gb DDR 1. W sumie, nic by się nie stało jak bym zakupił. A nie da się chwilowo jakoś zoptymalizować tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ściągnij foobar 2000 zamiast winampa, mniejsze ma wymagania Z przeglądarek chyba teraz mozilla jest najmniej wydajna, jeśli z niej korzystasz to zmień Zamiast gg zainstaluj coś lżejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ściągnij foobar 2000 zamiast winampa, mniejsze ma wymagania +1. Jest świetny, ale jeśli przeszkadza ci jego wygląd to wybierz AIMPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 +1. Jest świetny, ale jeśli przeszkadza ci jego wygląd to wybierz AIMPa. Nom, AIMP 3 rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zamiast FF może Opera? Żeby tylko mi AdBlocka obsługiwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zamiast FF może Opera? Żeby tylko mi AdBlocka obsługiwało. A po co ci to, kiedy opera jest ######sta? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Adblocka ma również chrome. Jeśli chcesz do każdej to skorzystaj z programu do usuwania reklam np AdMuncher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opera 11 tez ma adblocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak dla mnie opera będzie bardziej ci kompa ścinać niż FF. Ja bym ściągnął chroma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak dla mnie opera będzie bardziej ci kompa ścinać niż FF. Ja bym ściągnął chroma. Skąd ten wniosek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Chrome jest jak dla mnie zaj****ty. Ale wydaje mi się że zżera sporo pamięci jak każda karta to osobny proces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Skąd ten wniosek? Zawsze wydawało mi się że opera to kombajn. Nawalone tam jest za dużo ficzerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zawsze wydawało mi się że opera to kombajn. Nawalone tam jest za dużo ficzerów. Ale to ff wolno chodzi (i kradnie design od opery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zainstalowałem AIMP2,Operę oraz zrobiłem trochę przestrzeni na dysku systemowym. Teraz chodzi dobrze ;) Dzięki za pomoc, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi