Trotom Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Potrzebuję grafik następujących jednostek wymiary 100x100 do strategii turowej: kosmita(z wielką głową i małym dziwnym pistoletem) szturmowiec(ze Star Wars'ów) nowoczesny czołg(zostawiam wolną rękę) robot(jak powyżej) zmutowany pająk(wielki pająk) działo laserowe(działo laserowe na kółkach) czołg(współczesny) żołnierz(jak powyżej) gangster(z czarną czapką na całą twarz[zapomniałem nazwy]) muszkieter(z armi napoleona) działo(z renesansu) rycerz(w pełnej zbroi) łucznik(herb[zostawiam wolną rękę] na ubraniu) wojownik(zostawiam wolną rękę) kawalerzysta(jak rycerz tylko, że na koniu) zabójca(w czarnym ubraniu, jedynie odsłonięty na oczy, ze sztyletem) Smok(zostawiam wolną rękę) bechemot(wielki potwór, mocno przygarbiony, z wielkimi pazurami) hekatonchejnowie (sturęcy)(zostawiam wolną rękę) nimf(duszek) W zamian dołączę do credits autora graficzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Czyli ci nie pomogłem,szkoda. Nie dopisałeś czy to ma być platform czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zrobiłem łucznika. Mam nadzieję, że się podoba. Fajnie by było gdyby nie było kosmitów, żołnierzy, czołgów itp. https://gmclan.org/uploader/7189/s_lucznik.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 czemu on trzyma za cięciwę :P A na serio to nawet nawet :) (na pewno lepszy niż grafiki Tratoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Trotom, ja to bym zmienił trochę te jednostki i podzielił je na zamki wraz z ulepszeniami. Królestwo Włócznik - Pikinier Łucznik - Strzelec Wojownik - Mistrz walki Rycerz - Szlachcic Kawalerzysta - Czempion, Paladyn Natura Nimfa - Rusałka Myśliwy - Łowca Elf - Herszt elfów Leśny koń - Jednorożec Brązowy smok - Lazurowy smok Orkowa wieża Ork - Ork wojownik Wilczy jeździec - Jeździec wargów Uruk - Uruk-Hai Cyklop - Cesarski Cyklop Bechemot - Szablo zębny Bechemot Utopia Harpia - Harpii Wojownik Wampir - Arcy Wampir Upadły Paladyn - Mroczny Jeździec Smok Cienia - Czarny Smok Hydra - Hydra Chaosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Twój podział sux i idzie rozbić o kant dupy S99 . Ale to tak btw :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sheriff@ Jak by chciał herosy to i grafike wziąłby z herosów. Zresztą widzisz że on ma tam inne jednostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Większość grafik już zrobiłem teraz potrzebne mi tylko te: szturmowiec(z Star Wars'ów) zmutowany pająk żołnierz muszkieter działo(z renesansu) wojownik hekatonchejnowie (sturęcy) nimfy od autora tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Rycerz: Kawalerzysta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Co się temu rycerzowi stało z nogami? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Rycerz: Kawalerzysta: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie za krótka ta kopia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ten rycerz ma takie nogi od konia :P. Za krótka kopia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bo to te nowoczesne, dzisiejsze konie co jadą na finaplixie i boldenonie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Wy tu oceniacie, a ja czekam na grafiki podane przez ANtY'ego, nawet powtórze Potrzebne mi są jednostki wymienione poniżej: -Szturmowiec (ze Star Wars'ów) -Zmutowany pająk -Żołnierz (współczesny) -Muszkieter -Działo (z renesansu) -Wojownik -Hekatonchejnowie (sturęcy) -Nimfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Wy tu oceniacie, a ja czekam na grafiki podane przez ANtY'ego, nawet powtórze Potrzebne mi są jednostki o wimiarach 100x100, widok z boku wymienione poniżej: -Szturmowiec (ze Star Wars'ów) -Zmutowany pająk -Żołnierz (współczesny) -Muszkieter -Działo (z renesansu) -Wojownik -Hekatonchejnowie (sturęcy) -Nimfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja na twoim miejscu poszukałbym jednego, dobrego grafika, a nie żebrać po forum, panie Expert of Pixels ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi