Lollus Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam. Na jednej z moich stronek mam kod w tym rodzaju <a href="<? zapytanie do bazy danych ?>">Kod</a> Problem zaczyna się, gdy znacznik <a href=""> znajduje się w echo tj. <? echo "<a href=''... ?> Jak w takim razie mogę ustawić zmianę zmiennych i zapytanie do bazy danych po kliknięciu na odnośnik? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jaki jest adres do stronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 echo echo "<a href=\"...\" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 $_GET i dopiero przetwarzanie. Bo to co podałeś jest dziwne i podatne na XSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 $_GET i dopiero przetwarzanie. Bo to co podałeś jest dziwne i podatne na XSS No nie mogę :thumbsup: na XSS? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja nie do końca rozumiem o co chodzi... zresztą zapytanie do bazy zwraca uchwyt na zasób, więc z tego echa nie zrobisz i tak :) Chyba, że chodzi o echo '<a href="' . $zmienna . '">asas</a>"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi