Roki Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Odpalam sobie L4D2, wszystko okej, aż do czasu dołączenia do serwera. Po dołączeniu i załadowaniu się gry, L4D2 wyłącza się :( Czasem, udaj mi się zobaczyć kawałek z gry, ale to tylko 1 - 5 klatek i wyłącza się ;/ Co moge zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Może masz za mały shader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 System Windows rozumiem? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 System Windows rozumiem? Fervi nie, macos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Linux oczywiście, jak u 98% społeczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 98% społeczeństwa nie używa Linuxa ;) 94% używa Windowsa Anyway, pytam się, bo taki problem jest pod Wine (Nie wiem czy dalej występuje, ale ...) A to, że Wojzax czy Jaklub muszą pospamować to inna sprawa Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Vista. Shader? Mam na maxa wszystkie detale i wgl. zawsze było okej, tylko teraz krzaczy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 98% społeczeństwa nie używa Linuxa ;) 94% używa Windowsa gee, czegoś takiego nie załapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi