Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W tym temacie zgłaszamy najbardziej pomocnych użytkowników 2010 roku w serwisie GMCLAN. WAŻNE - zgłaszać mogą osoby które zarejestrowały się wcześniej niż miesiąc temu - nie zgłaszamy siebie! - nie zgłaszamy osób dla zabawy - można zgłaszać administratorów oraz moderatorów - nie komentujemy w tym temacie, do tego powstanie osobny temat - NIE PODAJEMY DWA RAZY TYCH SAMYCH PROPOZYCJI !!! Zgłoszenia trwają do 20 stycznia do 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dla mnie osobiście najbardziej pomocny w zeszłym roku (a raczej jego drugiej połowie) okazał się YXE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Piotruś gnysek. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Platek. Musiałem go zgłosić, po prostu musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja zgłaszam Koszałkowskiego z pod siódemki :w00t2: a na poważnie to Psyś ;* znany jako YXE Czytać nie umiesz? Nie zgłaszamy dwa razy tej samej propozycji Okes. okes. To zgłaszam Tymcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dawidds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ja polecam Tymona za jego dowcip i przyjemną arogancję i wszystko co przemyca pomiędzy słowami w każdej wypowiedzi. obok jest Gnysek podobnie, solidny, żadnych wpadek, głupich postów, proffesional. YXE zawsze podziwiałem jego rozwój i chęć pomocy. good. ale że św. trójca już była, to może... Platyna, lub Dawidds ale tez widzę że wyżej wymieniony i poprzednik został nominowany. to nominuję Wojzaxa może nie za stricte pomoc, ale za całokształt działalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Japan, za trafne komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Skoro tak pozgłaszaliście administrację, to może wypadałoby też kogoś ze zwykłych użytkowników :P . Ja zgłaszam: Sausa. Rzadko przeglądam tematy o pytaniach, więc nie wiem jak z pomaganiem, ale ogólnie pisuje takie posty, że jak widzę, że to on napisał ostatniego posta, to nie mam ochoty ominąć tematu szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A do kiedy zgłaszamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoszenia trwają do 20 stycznia do 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Mało czasu! Niech szybko ktoś mnie zgłosi! :D Marmot, zawsze go najbardziej lubiłem z całego gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 HuderLord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ANtY, za ten temat. Niech ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Japanstache, za poczucie humoru. E:Jak można 2, to jeszcze Jakluba za polską pisownie( nie wliczając sygnaturki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ok, mała zmiana: Od teraz zgłaszamy najlepszych użytkowników 2010 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Doskonały pomysł ANtY! Gratulacje! Sam bym nigdy nie wpadł na to, że można zmienić zasady konkursu dzień przed jego zakończeniem. Pogratulować pomysłu. Zgłaszam w takim razie drynę i Mateya22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobra, cofam to, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłaszam użytkownika koza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dziwne ze jeszcze nikt nie zglosil naszego mistrza, przywodcy I fajnego goscia - ranmusa, ktorego zglaszam ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Może dlatego, że nie jest ani trochę pomocny i trolluje tylko? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Japanstache, za poczucie humoru. E:Jak można 2, to jeszcze Jakluba za polską pisownie( nie wliczając sygnaturki). czytaj temat, ja Japana zgłosiłem. Zresztą, skoro zgłaszasz kogoś kto używa polskiej pisowni to i ja chce kogoś zgłosić. Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 WAŻNE - zgłaszać mogą osoby które zarejestrowały się wcześniej niż miesiąc temu - nie zgłaszamy siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Poza tym według mnie pisanie poprawnie powinno być normą a nie czymś wyjątkowym, godnym nagrody. To tak jakbyśmy mieli zaraz nagradzać za spuszczanie wody w toalecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ja zgłaszam Blackmaula bo to mój wierny i oddany przyjaciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kofel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi