TeeGee Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Czy masz jakieś faktyczne zawodowe doświadczenie w pracy nad grami? Bo to co mówisz brzmi bardzo idealistycznie, ale zupełnie się nie ma do rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Czy masz jakieś faktyczne zawodowe doświadczenie w pracy nad grami? Bo to co mówisz brzmi bardzo idealistycznie, ale zupełnie się nie ma do rzeczywistości. Twoje teksty tym bardziej a przykład pierwszego Wiedźmina to w ogóle jakiś żart bo ile to coś powstawało?. Tak mam doświadczenie, żadne top gry ale moją opinie nie bazuje na własnym doświadczeniu(a jeśli nawet to bardzo minimalistycznie) tylko tych, którzy zajmowali się dużymi produkcjami. Tak trudno trochę poczytać? To co piszesz tyczy się MAŁYCH produktów, duże też tak powstają i jest śmiechu co nie miara(DNF). Nie zamierzam się z tobą kłócić bo i nie mam po co, mam tylko nadzieje, że z tego typu osobami nie będę już współpracował bo przygody jakie miałem są w zupełności wystarczające. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No cóż, widzę, że masz swoje zdanie i to Twoja sprawa. Na pewno nie będę Ci na siłę wmawiał, że jest inaczej. Mówię po prostu jak jest według mojego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Tak czytając te artykuły i oglądając wykłady może też zacznę sprzedawać swojego wtw2 na zasadzę płać ile chcesz :P może 100zł zarobie problem że ni jak nie wiem jak za to się zabrać a tamten kolo od soldata dużo na sam temat działania takiej metody i kwestii prawnej za dużo nie powiedział :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Zakładasz przedsiębiorstwo jednoosobowe i jedziesz płacąc co miesiąc 400 zeta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Zakładasz przedsiębiorstwo jednoosobowe i jedziesz płacąc co miesiąc 400 zeta :) Gdzie Dochód wynosić będzie 0 zł :P dzięki postoje a propo skoro tak piszesz to bogaty jesteś by tyle płacić i mieć nadzieje że ktoś kupi twoje taki :P :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 to bogaty jesteś Nie chciałem się chwalić, ale skoro wyszło na jaw, to mogę przyznać publicznie, że jestem synem Billa G. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Nie chciałem się chwalić, ale skoro wyszło na jaw, to mogę przyznać publicznie, że jestem synem Billa G. ;) Nie masz czym się chwalić, mieć takiego ojca i bawić się w GM zamiast własnego OS napisać to wstyd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi