ALT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Są jakieś komendy/funkcje które tworzą:obiekt,zmienne,sprite'a. Kiedyś zrobiłem taki temat,ale zapomniałem :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 object_add(), sprite_add() Co do zmiennych to nie jestem pewien, ale możliwe że tym można tworzyć nowe: variable_local_set(name,value) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 zmienną tworzy "komenda": zmienna = wartosc; :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale on chce raczej stworzyć te zmienną w tracie działania gry. Inaczej by raczej nie pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @up:Dzięki platyna,zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi