Kendzop Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 hejka juz nie dlugo wstawiam nowa gre pt. "Bandito 2" bedziemy chodzic bandyta rozwalac policjantow radiowozy beda bombki i pistolety premiera 25 lipca mam nadzieje ze sie wyrobie : P screen na razie jeden jutro drugi albo dzis w polunie https://gmclan.org/uploader/767/screen.png Jak można zrobić tak dużo błędów w tak krótkim poście? Warn. Kiepsko zareklamowałeś tę grę... Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 No...ekhem grafika nie jest zbytnio ciekawa... no ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 chodzi Ci o ludziki xD ?? reszta jak dla mnie jest OK tym bardziej ze w porownaniu do innych jego tutolow to niebo a ziemia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 nie???? :boxed: nawt sie starałem a w 1 wersji to byla dopiero grafika no nie ;) kwadratowe ludki i jeszcze policja ale nie umiałem zrobic zeby sczelali bo tamtą gre to robilem hohoho ogórek lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 25 lipca? premiera w moje urodziny. Btw. Poszukaj gdzieś w temacie o killer instict mojego przykładu z krwią, dobrze by to wtej grze wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No tak te ludziki są trochę "kwadratowe". Sam robiłeś drzewa ? BTW: Omg 25 lipca są moje imieniny serio, Krzysztofa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Vianom! Masz rację (o imieninach). A screen... cóż... nie obraź się kendzop ale grafika jest... jak to powiedzieć... spoko, ale coś mnie odstrasza. Nie wiem co, ale jestem pewien, że tej gry nie ściągnę. Naprawdę! Jest coś takiego w grach, że się odechciewa w nie grać. Pojęcia nie mam dlaczego tej gry nie lubię. Daj inne screeny może to tylko pozory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No tak te ludziki są trochę "kwadratowe". Sam robiłeś drzewa ? BTW: Omg 25 lipca są moje imieniny serio, Krzysztofa B) tak sam a co??? trawe tez a co wam sie nie podoba w jego ludkach moze najladniesze to nie sa ale wedlug mnie sa lepsze niz w niektorych grach znow pisze za brata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 no brzydkie są ludki, wielkie tułowia małe głóki i rączki i do tego 3 kolory ;) Nie mówie że musi być jak HL2 ale troche by można było to poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja osobiście, kiedy wiem, że nie umiem zrobić ładnego ludzika (A na anatoma na pewno nie mam zadatków ;)), biorę ge z jakiejś gry i na jego podstawie robię własnego :) To pomaga - np. ostatnio wziąłem ludka z GTA1. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 To ja albo biorę jakąś fotkę z commons.wikimedia.org i potem robię tracowanie jej w Inkscape, albo biorę coś z Open Clipart Library jak nie umiem narysować ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 no brzydkie są ludki, wielkie tułowia małe głóki i rączki i do tego 3 kolory ;) Nie mówie że musi być jak HL2 ale troche by można było to poprawić. Racja. A co do projektu... już mi sie nudne wydawają gry w GTA2-Style'u :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 To ja albo biorę jakąś fotkę z commons.wikimedia.org i potem robię tracowanie jej w Inkscape, albo biorę coś z Open Clipart Library jak nie umiem narysować ;p . Czy nudne? Jak sie dobrze to zrobi to nie bedzie nudne. Najważniejsza jest inwencja. Ups, nie ten cytat ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mi tam grafika odpowiada. Fakt, że ludziki wszystko psują i nie pasują do reszty, ale gdyby je troszke poprawic bylo by ciekawie. Ciesze sie, ze gra bedzie gotowa juz nie dlugo, ale opis jest malo rozbudowany. Zadnych wzmianek o fabule. No nic czekam cierpliwie z nadzieja na jakies innowacyjne rozwiazania, ktore wyniosa ta gre nad inne, bo jezeli ich nie bedzie to pewnie szybko sie skonczy zainteresowanie projektem. (;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 oto 2 nowe screeny z mojej gierki nie bedzie dema tylko pelna wersja https://gmclan.org/uploader/767/screen2.png https://gmclan.org/uploader/767/screen3.png chyba ze dam beta pytaliscie o fabule wiec teraz pisze nasz ludzik zostal zlapany przez policje dzieki swojemu kumplowi ktory go wydal ze kradlismy auta nasz ludek chce sie odegrac wiec ucieka z wezienia i chce zabic starego kumpla bedzie poscig tak jak w 2 screenie i beda blokada drogowe na koncu trzeba bedzie rozwalic kumpla w jego odpalowej chalupie bedzie tam jego mafia to tyle jesli chodzi o fabule mam nadzeje ze sie wam podoba ale grafika ludkow zostaje bo mam jeszcze duzo do zrobienia a ludkow mi sie nie chce poprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi