Matthew Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Mam pytanie do was: Właśnie robię grę 'Piłkarzyki" ale mam problem ze sterowaniem. Mam do wyboru: -Przełączanie między bramkarzem, obrońcami, pomocnikami i napastnikami za pomocą kalwiszy góra/dół -Kierowanie każdym za pomocą innych klawiszy -Wszystko razem -Możliwość ustawiania sterowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 -Możliwość ustawiania sterowania :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Moim zdaniem najlepiej jeśli zrobisz możliwość własnego ustawiania sterowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 OK! A jakieś inne sposoby sterowania, np. sterowanie myszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Moim zdaniem, zrób tak jak w FIFA, czyli przełączanie zawodników S, ale dodaj też możliwość ustawiania sterowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Wygodne jest sterowanie typu FIFA, przełącza się na zawodnika najbliższego piłki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Yhm... To są piłkarzyki stołowe. No wiecie: Na rurkach. Hej! Ale można zrobić takie ale to będzie trudne. zrobiłem objekt "control" ma on zmienne P1Nr i P2Nr, które odpowiadają za mozliwość kierowania rzędów. Może chce ktoś robić to ze mną. Tylko dwie osoby: jedna pomagająca przy robieniu grafik, eventów itp. a druga, która przerobi tą grę na online. Chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 mogę graficzyć, tylko musiałbyś coś pokazać.. (tzn jakieś techdemo chociaż) e: ok, ale 0 dynamiki, i ciągle nie odkryłem jak się przekręca korbę z piłkarzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi