Cordoba Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tytuł: Dopasuj się Opis: Gra polega na dopasowaniu się kolorem do najbliższej ściany, jeżeli dopasujemy się do ściany kolorem, to nasz bohater odbije się od ściany i będzie leciał dalej, jeżeli jednak nie dopasujemy się kolorem do najbliższej ściany to wpisujemy się na listę dziesięciu najlepszych graczy i zaczynamy od nowa. Download: https://gmclan.org/up6767_4_138b70e764.html Rozmiar pliku: 1,1 MB Autorzy: Programowanie: Cordoba Fabuła: Cordoba Grafika: Cordoba Muzyka: Guitar boogie Screeny: https://gmclan.org/up6767_6_menus.html https://gmclan.org/up6767_6_843b249934.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 2 bugi znalazłem. 1 - raz jak dopasowąłem dobry kolor nie zaliczyło mi. 2 - raz odbiła się zielona kulka od żółtej ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 1 - bo musiało najpierw uderzyć w ścianę bliższą 2 - tu znów, najpierw musiało uderzył w ścianę o kolorze zielonej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 co jak co, ale tytuł zwala z nóg : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wygląda zbyt zachwycająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 pac-man z atari 2600 blisko byłem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 1 - bo musiało najpierw uderzyć w ścianę bliższą 2 - tu znów, najpierw musiało uderzył w ścianę o kolorze zielonej. Nieprawda, przy obu przypadkach dotknęło środka. Tyle, że przy pierwszym w ostatnim momencie zmieniłem choć zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 blisko byłem :< No, o jakieś 2200/1800 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Włączyłem, zagrałem, znudziłem się. Powiększ odrobinę tą kulkę, czekamy na sequela (a może będziesz ambitny i zaprezentujesz nam prequela?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 myśle, że interquela, ale midquela można by zrobić do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi