Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Nosz kur..de. Nie umiem tego przejść :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Zależy który poziom, ta gra jest prosta. Nie wiesz co to trudna gra ;D E: Oo, 400 post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Newman: Ostatnio widziany: 25.01.2011 - 22:16 :( szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Może niech ktoś do niego na mejla albo gg napisze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 To napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Wysyłam właśnie mejla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Newman z tego co mi wiadomo studiuje więc nie oczekujcie , że będzie tu siedział 24/7 . Zresztą Newman już taki jest że przyjdzie się zapowiedzieć i za jakiś czas wróci wydać swoje cudeńko : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Czyli trzeba czekac... pociesze sie portalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Nosz ludzie kurde-blacha. Nie ma człowieka kilka miesięcy czy tam pół roku to panike sieją jakby koniec świata się zbliżał. Prace nad projektem nadal idą do przodu, jednak są przysłaniane innymi ważniejszymi elementami mojego życia, takimi jak studia, znajomi, drugie moje hobby czyli rysowanie itp. itd. Wiecie, nie należę do ludzi którzy przesiadują całymi dniami na kompie więc kontakt ze mną to czasami masakra więc nie martwcie się jak przez dłuższy czas mnie nie ma. Takie mendy społeczne jak ja prędko niestety nie umierają. Dam znać jak będę potrzebował beta-testerów. Narazie mam dużo na głowie więc pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 teraz sobota i niedziela: bioerz myche i klawie pod pache i koduj, bo nie popuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Super fajna, trudna giera :thumbsup: . Zagranie 1 - 63 kille Zagranie 2 - 22 kille Zagranie 3 - 7 killów (za pierwszym razem pokonałem bossa :D) Zagranie 4 - Znowu 7 killów :jezor: Zagranie 5 - Ha 0 killów :D. (mam wprawę w platformówach :D) Dowód zaraz dam! EDIT: Hej chwilę coś zauważyłem! Gdy się ani razu nie zabijesz, to nie dostajesz punktów - gwiazdek :(. Oto mój dowód na przejście bez straty życia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi