kamil95 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Siemka chcialem sie spytac czy warto jest kupic eyetoya. Interesują mnie dwie gry eyetoy kinetic i eyetoy kinetic combat co lepiej kupic jesli chce sie bic uczyc zwinnosci itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jeśli masz mało pieniędzy, to... nie wiem, nie miałem z tym do czynienia ale jeśli posiadasz trochę mamony, to lepiej kup sobie coś z nowej generacji konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jak chcesz się uczyć zwinności to najpierw odejdź od komputera, bo od ćwiczenia palców, jej nie nabędziesz <_< nie opłaca się kupować eyetoya, za to opłaca sięsprzeda ps2 dozbierać pieniędzy i kupić x360 z kinectem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 nie opłaca się kupować eyetoya, za to opłaca sięsprzeda ps2 dozbierać pieniędzy i kupić x360 z kinectem xkloc z kinectem kosztuje prawie tyle, co xkloc podczas launchu. dla mnie zwykłe ruchanie klientów (edit: zapomniałem jednak wspomnieć o tym, że nie widziałem tego ustrojstwa w akcji). lepiej zainwestować w PS3 i PS move. najtańszą opcją z tych wszystkich ruchowych zabawek nowej generacji jest Wii, ale przeciętny polski nastolatek będzie miał więcej zabawy ze szczania na ten sprzęt niż gry na nim ale jeśli chodzi o granie z kamerką na konsoli nowej generacji, kinect to jedyne sensowne wyjście. edit eks: jeśli jednak chcesz wyłącznie ćwiczyć zręczność, odłóż gry i trenuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja tam dużo nie gram, ale komp kształci refleks. Dzięki temu dobrze gra się w pingla( szczególnie dobrze się gra jak nie mieszka się w wiosce bez rówieśników i nie gra się w niego raz na dwa tyg. w szkole:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 uczyc zwinnosci maan, przystopuj z grami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mam to... Za leży ile masz lat... Ja kupiłem to hmm... 3 lata temu więc jeszcze dało się pograć z kumplami...Ale jak wszystko szybko się nudzi. Jak masz z kim zagraj możesz sprawdzić. Na pewno nie pograsz w to samemu :) I pamiętaj czy masz w domu dosyć spore pomieszczenie ,dobrze oświetlone ,i możesz tam okna zasłonić. Bez tego się ciężko gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 hmm rezygnuje z kupna gdyz mam maly pokuj poszedl bym do pokoju mojich rodzicow ale szybko mi się znudzi i strace 70 zl wole sobie kupic worek na silke a do was co pisza abym odszedl od kompa uwazacie ze kazdy jest takim noobkiem z brylami ktory nigdy nie bendzie mial dziewczyny?? W przeciwiestwie do was chodze na silke gram w Górniku zabrze mlodziezowym a nie no Life na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 To dokup jeszcze słownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 a do was co pisza abym odszedl od kompa uwazacie ze kazdy jest takim noobkiem z brylami ktory nigdy nie bendzie mial dziewczyny?? W przeciwiestwie do was chodze na silke gram w Górniku zabrze mlodziezowym a nie no Life na kompie słuchaj, to ty nas pytasz, czy gra pomoże ci wyćwiczyć zręczność. według mnie to są pierdoły. a to, że jeszcze tylko mi urągasz, świadczy o tobie bardzo negatywnie (można to nazwać dowartościowywaniem się przez internet), tym bardziej, że nikt nie sugerował ci, że nie masz życia. a, i plus dla autora posta wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 uwazacie ze kazdy jest takim noobkiem z brylami ktory nigdy nie bendzie mial dziewczyny?? Tak. Gdy czytam twoje wypowiedzi utwierdzam się w tym przekonaniu. Tylko że tobie te okulary chyba popękały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zręczność czyli szybkość, no wiecie szybsze reagowanie na coś <bodźce zewnętrzne>(przyp. "tłumacza"). Chciałem się zapytać w jakiej odległości trzeba być, żeby widzieć na ekranie całego siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 domyślam się, że jakieś 2 metry, niedługo sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Napisz zdanie z przecinkami ,kropkami i ze znaki interpunkcyjnymi. Bo nie rozumiem pytania. Jeśli chodzi Ci w jakiej odległości trzeba być od kamerki ,żeby być na ekranie i żeby Cie kamerka czuła ,to jeden metr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja tam dużo nie gram, ale komp kształci refleks. Dzięki temu dobrze gra się w pingla( szczególnie dobrze się gra jak nie mieszka się w wiosce bez rówieśników i nie gra się w niego raz na dwa tyg. w szkole:)) ping pong to sport dla anonków : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Napisz zdanie z przecinkami ,kropkami i ze znaki interpunkcyjnymi. Bo nie rozumiem pytania. Jeśli chodzi Ci w jakiej odległości trzeba być od kamerki ,żeby być na ekranie i żeby Cie kamerka czuła ,to jeden metr. Ty zaś naucz się dobrze używać przecinków, bo boli mnie jak patrzę na taką głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ty zaś naucz się dobrze używać przecinków, bo boli mnie jak patrzę na taką głupotę. A ty nie baw sie w YXE bo jesteś tylko marną namiastką jego lewego paznokcia prawej stopy u lewej nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ty nie baw się w jego żarty z SB bo Ci nie wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ty nie baw się w jego żarty z SB bo Ci nie wychodzą. Jeżeli są nieśmieszne to oznacza że odwzorowałem je znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 4tk i farkraj - ban na 3 dni za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Napisz zdanie z przecinkami ,kropkami i ze znaki interpunkcyjnymi. Bo nie rozumiem pytania. Jeśli chodzi Ci w jakiej odległości trzeba być od kamerki ,żeby być na ekranie i żeby Cie kamerka czuła ,to jeden metr. lol, fajne przecinki ----- w kineckie się fajnie gra w bijayki, robisz kopniak z pół obrotu i koleś leży :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 a z kad wiesz masz eye toya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 eyetoy =/= kinect uważaj, bo jeszcze ci pegazusa wepchną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja mam eytoya. Znudził się po miesiącu ,tylko czasami grałem z kolegami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Na eyetoya jest za mało gier. Jednak lepiej już zainwestować w PS3 z Move, X360 z Kinect lub Wii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 podpisuje się obiema łapami pod wypocinami marmota, z szczególnym nastawieniem na ps3, gdyż poza grami na gupie move będą wychodzić pyszne ekskluziwy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 na eytoyu bawisz sie max tydzień. potem wszystko się nudzi. możesz kupić na alegrze i przechandlować spowrotem jak ci się znudzi. uważam że się nie opłaca. kinect lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 @Avatary Wasze FAIL. a z kad wiesz masz eye toya? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 @Avatary Wasze FAIL. twoje łzy przepełnione złością i nienawiścią są niezwykle pyszne. inna sprawa że nasze avatary i tak zawierają lepszą treść niż twój nic nie warty post w tym temacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 autsajder i nickolas, blokada za spamowanie, nickolas za nie pisanie pełnym zdaniem zapytania (powinieneś znać to z regulaminu: "zakaz pisania za krótkich, kilkuwyrazowych postów"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi