Markuz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam, mam problem z klawiaturą w moim laptopie, mianowicie gdy piszę to czasami klawisze się zacinają, i często po rozruszaniu nieco klawiatury ( naciskaniu klawiszy ) ponownie klawiatura chodzi normalnie, po jakimś znowu czasie psuje się itd. Jaka może być tego przyczyna? Link do danych: Notebook HP Compaq nc6000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Mam podobnie z moim lapkiem. U mnie zazwyczaj było coś pod klawą, klawisz "S" nie był dobrze założony i trza było poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 1. wyczyść z żarcia. 2. możliwe że te laptopy po prostu tak mają. wada produkcji czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Klawiatury mają to do siebie, że z czasem się zużywają. Dlatego jak się ma lapka rozłożonego w domu, to najlepiej korzystać z zewnętrznej klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 o właśnie tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Moja klawa od lapka jest spoko :P Moge se na łóżku leżeć, jak teraz i pisać. Jedynie co, to mam mysze i tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 O widzę, że Pieter ma razera pod łapą :). dobry wybór. Co do tematu to najlepiej używać zewnętrznych klawiatur, ja tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 no ba, ja o tym wszystkim pomyślałem odrazu po kupieniu laptopa, do tej pory klawiatury od niego używałem może ze 2 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Pieter, to czemu nie stacjonarka w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ciężko nosić stacjonarkę, poza tym lipa jest w przypadku braku prądu Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Laptop tańszy i 'mobilny' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Laptop tańszy? Od kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Porównaj monitor + myszkę + klawiaturę + głośniki + jednostka centralna + kable do wszystkiego + inne pierdoły z lapkiem i masz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dalej lapek wyjdzie drożej w większości przypadków ;). Chyba, że chcesz mieć super wypasiony ten monitor. Pytałem się, bo Pieter pisał, że praktycznie zawsze używa zewnętrznej klawiatury, więc zakładam, że rzadko przenosi sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zasadniczo tak - przenosić laptopa narazie nie ma po co (czasem się zdarza, ale biorę klawiaturę ze sobą [ta laptopowa mi nie podchodzi]). Ogólnie chyba Laptopy są droższe od Pecetów (i podobno wolniejsze :D). Za to teraz taki chłam produkują, że ciężko rzec co lepiej :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Na pewno lapek wyjdzie gorzej niż stacjonarny, jeżeli się go nie przenosi, jest wolniejszy, bo wszystko musi być zmiejszone i nie zawsze da się upchnąć tyle ramu i dysków ile by się chciało do tak małej obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Pieter, to czemu nie stacjonarka w takim razie? uwierz mi, że odkąd kupiłem laptopa, to zadaje sobie to pytanie codziennie... błąd, wielki błąd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ha ha :). Ja mam odwrotnie w tej chwili - chyba bym już nie umiał wrócić na stacjonarkę. To, że można kompa w każdej chwili zgarnąć pod pachę, zabrać do roboty albo na wyjazd, czy po prostu pierdyknąć się z nim na wyrku, jest absolutnie bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja mam dokładnie to samo :P Laptop rox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi