Flaque Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 4tk jest nieśmieszny i głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 chociażby dzisiejsze: Wię-cej-cycków! Wię-cej-cycków! no i powiedzcie, gdzie jest ta jego inteligencja w jego "prześmiesznych" tekstach? Nigdzie, dzieciuch i kropka. Więc jeśli mamy zacząć banować za byle pierdoły, byle by jakość treści wzrosła, to 4tk mus musem wyleci, a ludzi z żartem jego poziomu też się okiełzna, nawet jeśli mnie za to znielubicie. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kurde YXE, jakie poczucie humoru miałeś w podstawówce? Jak zaczniemy nagle banować za to, że ktoś jest dzieckiem to nie pozwolimy się im kurde rozwijać w tworzeniu gier. Trzeba cierpliwości i wyrozumiałości. Ja tu się zarejestrowałem jak miałem jakieś 12 lat może i jakbyście mnie wtedy tak krytykowali to pewno szybko bym się zniechęcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kurde YXE, jakie poczucie humoru miałeś w podstawówce? Jak zaczniemy nagle banować za to, że ktoś jest dzieckiem to nie pozwolimy się im kurde rozwijać w tworzeniu gier. Trzeba cierpliwości i wyrozumiałości. Ja tu się zarejestrowałem jak miałem jakieś 12 lat może i jakbyście mnie wtedy tak krytykowali to pewno szybko bym się zniechęcił. tylko jednak zrobiłeś coś więcej niż motylki 2, 2 niedokończone dema i pełną wersję, której temat jest zamknięty ;p przynajmniej 4tk w przeciwieństwie do innych dzieciuchów nie atakuje wszystkich, którzy się z nim nie zgadzają post po paru editach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 platek, ale nie czytałeś chyba od początku tego tematu. ja tylko pokazuje absurdalność tego tematu, nie spinaj się tak Żuczku :psichix: nie chce mi się szczerze banować 4tk, ale jak tak bardzo ludzie chcą zmian to niech wiedzą że ich dotknął negatywne (dla nich, dla forum pozytywne) skutki ich życzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 przynajmniej 4tk w przeciwieństwie do innych dzieciuchów nie atakuje wszystkich, którzy się z nim nie zgadzają Też sobie nie przypominam, aby kogoś atakował. :) Zbanujmy wszystkich, którzy mają przynajmniej 10% i będzie spokój. :) EDIT: Z wyjątkiem mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 edit: za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Szczerze mówiąc kiedy się tu rejestrowałem myslałem że będą tutaj ludzie w wieku od 16 w górę z przewagą tych koło 20. Temat tworzenia gier jest poważny a mało kto tutaj traktuje go własnie tak.. Platyna mówi że jesteśmy mało wyrozumiali dla tych młodszych którzy chcą się czegoś nauczyć- ale po postach typu - sa cycki bedzie główna czy innych które zacytował YXE jakos nie widać że Ci młodzi chcą się czegoś nauczyć. Nie robią dosłownie NIC poza pisanie głupich postów i wywyższaniem się który to z Nich jest młodszy ale jednak mądrzejszy. Młodzi maja zapał ale go nie wykorzystują.. mogłiby jakiś teamik stworzyć i powoli się w nim uczyć odpowiedzialności pilności i powoli by dojrzewali. A narazie jest kicha. Śmiało banujcie- nie ma się czego bać- będzie delikwent miał czas na przemyślenie swojego zachowania a wróci skruszony, będzie wiedział jak się zachowywać. Mam nadzieję.. resocjalizacja musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 dobra, jednak prawie nikt nie załapał o co w tym wszystkim chodzi. temat zamykam bo jest bez sensu, co postanowimy to zrobimy. Zrozumcie że staracie się walczyć o coś zupełnie dla większości z Was niekorzystnego. @UP: +++ ktoś sensownie sie wypowiedział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Otworzyłem temat żeby dopowiedzieć o cyckach. W sumie fakt, takie coś powinniśmy karać, usuwać z gmclanu itd. Wszelkie durne wideoczaty z nikasami, 4tkami czy pieterami w tle. Znudzily mnie juz podszywane maile pod policje, szukanie mnie na serwisach spolecznosciowych by zniszczyc mi zycie etc. Jak ktos chce prowadzic zabawy w takim stylu, to niech sobie znajdzie inne miejsce. W foto-galerii tez trzeba zrobic porzadek i wywalic tony spamu, wlacznie z rysunkowymi portretami, bo nie po to jest tamten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ranmusie :ranmus: , a czy uważasz ze zapanujesz nad użytkownikami nie udzielając się praktycznie w tematach? Musimy poczuć silną rękę administracji, bo nikt tu sobie niczego z tego nie robi (nie wykluczam siebie). Ale ja w porównaniu co do niektórych prowadziłem niegdyś projektów kilka, i co jakiś czas wrzucam efekty swojej pracy do galerii grafik, a tak to teraz chodzę w ślady innych (95% gmc) i trolluje tak jak oni. Nawet jeśli pisałbym inaczej, to zawsze pojawi się jakiś głupi post pod moją odpowiedzią, i jak dalej ciągnąć temat? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 proponuję krok 1 w celu polepszenia gmclanu: - wywalcie te cholerne twarzowe emotki, nadużywacie ich :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To nic nie da, a ja sam użyłem ich 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 chociażby dzisiejsze: no i powiedzcie, gdzie jest ta jego inteligencja w jego "prześmiesznych" tekstach? Nigdzie, dzieciuch i kropka. Więc jeśli mamy zacząć banować za byle pierdoły, byle by jakość treści wzrosła, to 4tk mus musem wyleci, a ludzi z żartem jego poziomu też się okiełzna, nawet jeśli mnie za to znielubicie. Przykro mi. Ej yxe, przecież ty tylko o tym piszesz na shoutcie ( o cyckach ) @alwin: bo większość tu nawet nie myśli o robieniu gier Dajcie mi moda, a zapanuje porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Szybciej by upadło niż powstało. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nieswojo się czuję, gdy temat o nazwie "bany" kręci się głównie wokół mnie ;\ Porozmawiajmy np. o dobrymziomie. Zacznijmy od tego, że czyta za dużo komixxów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 też czytam dużo komixxów, co to ma do rzeczy? Tobie chodzi że on je używa gdzie popadnie? yop, dostanie więc zjebkę, powtórzy się to bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ta, właśnie to miałem na myśli. Do samych komixxów nic nie mam, ale jemu już padło na mózg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 też czytam dużo komixxów, co to ma do rzeczy? Tobie chodzi że on je używa gdzie popadnie? yop, dostanie więc zjebkę, powtórzy się to bana. hah... bo jak widzę co pisze 4tk to tylko jedno mam przed oczami: to wyraża więcej niż almette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie pomagasz, Ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ziom: ban na 3 dni, kolejny na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ten znowu z tym almette co on się tak uwziął na ten ser rafaello do k nędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 @offtop @jaklub bo almette jest smaczne @topic w którymś z postów na 1 stronie tego topicu ktoś napisał, żeby mnie zbanować... Mam pytanie - za co?! Za 2-3 offtopowe posty w Vallhali?! edit : Ja jestem za wydaleniem DobregoZioma , 4tk, Smo , zelmana itd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie wiem czemu niby Smo ma przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 smo nie jest szkodliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie wiem czemu niby Smo ma przeszkadzać. Sęk w tym, że właśnie nie ma przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Szczerze mówiąc kiedy się tu rejestrowałem myslałem że będą tutaj ludzie w wieku od 16 w górę z przewagą tych koło 20. Temat tworzenia gier jest poważny a mało kto tutaj traktuje go własnie tak.. Rzeczywiście poważny temat. Pogrążmy się więc w milczeniu i spokojnym programowaniu, coby mu tej powagi nie ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wojzax, przecież ty należysz do tych którzy nie traktują tego poważnie i robią jakieś warfogi itepe zamiast normalnych gier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja bym zbanował: Wojzaxa, Nikasa, 4tk, PxiPola, Japanstache, Smo, Dobrego Zioma, Anty, Grele, zelmana, morro, Osiem, firemarka i siebie. Tak dla poświęcenia. Jak mi się przypomni, lub zobaczę kogoś, to dopiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wojzax, przecież ty należysz do tych którzy nie traktują tego poważnie i robią jakieś warfogi itepe zamiast normalnych gier! Myślę że użyłeś jednej negacji za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi