4tk Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tobie nie powiem bo mnie nie lubisz :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 O kurde. Patrząc w ten sposób (kościół jest bardzo nietolerancyjny) połowa z nas powinna zostać wykastrowana/spalona/nabita na pal itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 to są stereotypy katolików z amerykańskich komercyjnych szitów. w rzeczywistości aż tak źle nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja mogę powiedzieć, że mi się kościół nie podoba bardzo mocno i moje zdanie nie jest obiektywne. To głównie przez tych księdzów-popierdółków (nie jest to liczna grupa, a nawet znam jednego księdza, który jest 'bardzo spoko'), którym odwala i mają dziwne pomysły. Po prostu, ja mówię kościołowi nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Kocham was wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Kocham was wszystkich. ja ciebie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 To jesteś księdzem, Chrystusem, bi, psycholem, czy po prostu kochasz cały GMC i wszystkich GMClanowiczów? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 O kurde. Patrząc w ten sposób (kościół jest bardzo nietolerancyjny) połowa z nas powinna zostać wykastrowana/spalona/nabita na pal itp. Nie znam kościoła, który by kiedykolwiek karał za polucje nocne niezależne od Twojej woli. Po drugie jak czytam wypowiedzi antyklerykałów to aż dziw mnie bierze, ze nigdy nie zostałem zgwałcony przez tych zuych ksienzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie znam kościoła, który by kiedykolwiek karał za polucje nocne niezależne od Twojej woli. Po drugie jak czytam wypowiedzi antyklerykałów to aż dziw mnie bierze, ze nigdy nie zostałem zgwałcony przez tych zuych ksienzy... lol pokolenie Jana Pawła II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie znam kościoła, który by kiedykolwiek karał za polucje nocne niezależne od Twojej woli Pleonazm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Kalafior jest zdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 ...póki na to czas... :D Ja też kościołowi mówię NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 @Platyna: Równie dobrze mogę Ci zwracać uwagę kiedy mówisz: psu w dopełniaczu, a nie psowi czy piesowi. Hiperpoprawności zostaw sobie na język polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 W dopełniaczu jest "Psa". Chodziło ci raczej o celownik. Ale wtedy poprawnie jest "Psu". Dodam jeszcze, że dwukropek w twojej wypowiedzi nie ma racji bytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tak chodziło o celownik i psu nie jest poprawnie. Tak się przyjęło w języku ale tzw. "hiperpoprawność" powinna wyglądać inaczej. Polecam poczytać. Z resztą nie przyszedłem tutaj użerać się na temat zasad językowych, czepianie się tych kwestii (za wyjątkiem rażących błędów ortograficznych) jest conajmniej śmieszne. P.S. Jak Ci tak ten dwukropek przeszkadza to możesz sobie coś dopisać w końcu jesteś modem. Ja mam lepsze rzeczy do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 hiperpoprawność jenzykowa jest do dopy. w szkole nigdy nie lubiałem, kiedy pania stawała mi pałe. ale mama dawała pinionżki i jakoś dawało siem rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tak chodziło o celownik i psu nie jest poprawnie. Tak się przyjęło w języku ale tzw. "hiperpoprawność" powinna wyglądać inaczej. Polecam poczytać. Z resztą nie przyszedłem tutaj użerać się na temat zasad językowych, czepianie się tych kwestii (za wyjątkiem rażących błędów ortograficznych) jest conajmniej śmieszne. P.S. Jak Ci tak ten dwukropek przeszkadza to możesz sobie coś dopisać w końcu jesteś modem. Ja mam lepsze rzeczy do roboty. Po "Tak" powinien być przecinek. "psu" powinno być w cudzysłowie. "Zresztą" pisze się razem. "co najmniej" pisze się oddzielnie. Przecinek po "dopisać". Polecam się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 bardzo podoba mi się to, w jaki sposób ta dyskusja przeszła od stającego fiuta, przez kościół do poprawnej polszczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 "psu" powinno być w cudzysłowie. "Zresztą" pisze się razem. "co najmniej" pisze się oddzielnie. Zdanie zaczynamy z dużej litery. Polecam się odpier*****. Tak na przyszłość :) Rozumiem, ze jesteś jedną z tych osób, które muszą mięc ostatnie słowo, aby wyjść z przeświadczeniem zwycięstwa lub wyższości. Dlatego pozwolę sobie nie odpowiadać na dalsze szczeniackie zaczepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 gmclan - od penisów przez katolicyzm do ortografi oborze jaklub mnie uprzedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zdanie zaczynamy z dużej litery. Polecam się odpier*****. Tak na przyszłość :) Rozumiem, ze jesteś jedną z tych osób, które muszą mięc ostatnie słowo, aby wyjść z przeświadczeniem zwycięstwa lub wyższości. Dlatego pozwolę sobie nie odpowiadać na dalsze szczeniackie zaczepki. zaczynał cudzysłowiem zdania, więc wyszedł z założenia, że nie trzeba wielkiej litery, panie "moje na wierzchu" -edit- czy to jest poprawne - nie mam zielonego pojęcia, szczerze mówiąc. ale twoja maniera aż błaga się o odpisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Powiem wszystko księdzu i was prześwięci z ambony!Czerepy rubaszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zdanie zaczynamy z dużej litery. Polecam się odpier*****. Tak na przyszłość smile.gif Rozumiem, ze jesteś jedną z tych osób, które muszą mięc ostatnie słowo, aby wyjść z przeświadczeniem zwycięstwa lub wyższości. Dlatego pozwolę sobie nie odpowiadać na dalsze szczeniackie zaczepki. Nie z dużej literki. Co najwyżej z WIELKIEJ litery. Ale też nie, bo ja cytowałem. :) Cóż, rozczarowałeś mnie trochę szczerze mówiąc. Po tobie się takiej reakcji nie spodziewałem. Ale cóż. Przepraszam, już się odpier*****. I na przyszłość i na teraźniejszość. I nie bocz się już. Ja tylko się droczę i nie miałem na celu żadnego przeświadczenia wyższości. Było mi wesoło. Ja tylko podłapałem twoją grę. Pleonazm nie miał na celu wytknięcia ci niczego. To ty mnie sprowokowałeś do rozpoczęcia tego pojedynku, aczkolwiek nie spodziewałem się, że się Pan tak oburzysz. A teraz szczeniaczek idzie dokończyć obgryzanie kosteczki. Sczek, szczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie z dużej literki. Co najwyżej z WIELKIEJ litery. Ale też nie, bo ja cytowałem. :) Cóż, rozczarowałeś mnie trochę szczerze mówiąc. Po tobie się takiej reakcji nie spodziewałem. Ale cóż. Przepraszam, już się odpier*****. I na przyszłość i na teraźniejszość. I nie bocz się już. Ja tylko się droczę i nie miałem na celu żadnego przeświadczenia wyższości. Było mi wesoło. Ja tylko podłapałem twoją grę. Pleonazm nie miał na celu wytknięcia ci niczego. To ty mnie sprowokowałeś do rozpoczęcia tego pojedynku, aczkolwiek nie spodziewałem się, że się Pan tak oburzysz. A teraz szczeniaczek idzie dokończyć obgryzanie kosteczki. Sczek, szczek! Nie znasz mnie na żywo dlatego nie wiedziałeś :) Ja jestem osobą z reguły niecierpliwą i wybuchową. Nie, żebym miał jakieś persolne uprzedzenia czasami jestem po prostu wkur****, a wtedy z natury rzeczy o wiele łatwiej mnie wyprowadzić z równowagi. Więc persolnalnie nic do Ciebie nie mam i sorry jeżeli mój wybuch Cię uraził. Taki już jestem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi