DobryZiom Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam. Potrzebuję grafiki do gierki 2d, od boku: -samolot wojskowy( coś pokroju f-16 ) -pociski( rakiety ) dla niego -wozy wojskowe( te terenówki ) -ludziki poginające w prawo i strzelające( animacje, może być bez ) z góry dzięki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 łap rakietkę :P Może jak jutro mi się zachce to zrobię cóś jeszcze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Super kredka ( świecowa ) zrobiona w 30 sekund lol EDIT: gotowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Też się popisałeś, HuderLord... Ja też pocisk : E: Dobra, w edicie dałeś fajną graficzkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 fajnie że są rakiety, ale przydałby się samolot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Już, już ... myślisz że zrobienie samolotu trwa 5 minut? Nie powinienem ci go robić bo nie zasługujesz ale dzisiaj mam lepszy dzień:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Już, już ... myślisz że zrobienie samolotu trwa 5 minut? Nie powinienem ci go robić bo nie zasługujesz ale dzisiaj mam lepszy dzieńtongue2.gif oj tam nie zasługujesz... :P dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Coś tam wyskrobałem. Proszę bardzo mam nadzieję że się spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Fajne. Bardzo fajne. Ale przydałyby się odblaski świetlne. No wiesz. Tak żeby pasowało do samolotu HuderLorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Coś tam wyskrobałem. Proszę bardzo mam nadzieję że się spodoba :) Fajne, ale gej.. khm DobryZiom już zrezygnował z tego projektu na rzecz czegoś "ala tekken" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 nie zrezygnowałem tak kompletnie :D napewnoe się przyda :) Dzięki wam za pomoc :D Żeby wasza praca nie poszła na marne zrobię tą grę :) Tekken poczeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ktoś tam wspomniał o "odblaskach" zapewne miała na myśli cienie, ja cieniować niestety nie umiem więc nie mogę tego zrobić, ale jeśli ktoś z was ma ochotę proszę to dla niego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 nie potrzeba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 z pewno znanej nam gry: (grafiki chyba nie muszą być autorskie?) Sprites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie wiem czy odbicia światła zaliczają się do cieni. Naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 po części tak. Bo cień = brak światła = brak odbicia = 0 * odbicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No tak. Jest cień, nie ma światła, tzn nie ma odblasków. Ale tu by się przydały. No, taki błyszczący, lakierowany wóz ładniejszy. Ale najlepszy by był taki różowy z sześcioma banderasami w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi