g-Enjoy Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Midori IM to multi-komunikator bazujący na libpurple (http://pidgin.im) komunikator przeznaczony dla graczy napisany w pełni w C#. Midori IM zawiera nakładkę na gry wykorzystujące DirectX 8, DirectX 9 i DirectX 10 do renderowania. Wspiera wszystkie protokoły zawarte w libpurple oprócz IRC, czyli między innymi: Jabber/XMPP MSN Gadu-Gadu AIM Bonjour ICQ Yahoo! Wiem, że ślicznie na daną chwilę nie wygląda - ale działa. Okno kontaktów (bazujące na IE, HTML'u i jQuery) Okno rozmów (później bazujące na IE, HTML'u i jQuery) Nakładka (główne przeznaczenie Midori) Przewidywany czas wypuszczenia? Jak skończę (czyli jak znajdę wystarczająco czasu w swoim kalendarzu). ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Auć! Bill Gate$ się nieźle obrazi! Tutaj Midori! Mimo to, życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wow. Jeśli nie będzie jadł dużo pamięci, to będę z chęcią używał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Czekam na wersję do pobrania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie lepszy xfire, z którego korzystają miliony ludzi i jeszcze ma naliczanie godzin w grach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A ma GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 nawet nawet, choć wątpię aby ktokolwiek(może kilka osóB) z tego korzystało. Wygląd raczej nie powala. Nie rozumiem po co dawać zapowiedź... skończysz to skończysz, nie to nie. @UP: Napisał... * Jabber/XMPP * MSN * Gadu-Gadu * AIM * Bonjour * ICQ * Yahoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A po to zapowiedź, że może ktoś oceni, podpowie czy coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 @UP: Napisał... * Jabber/XMPP * MSN * Gadu-Gadu * AIM * Bonjour * ICQ * Yahoo! No i co z tego, od gg mam gg, a grając coś raczej gadasz z kolegą na skype, czy innym komunikatorze głosowym, opcjonalnie na xfire lub piszesz z niego korzystając, bo jest lepszy i obsługuje gry nie tylko w dxie zrobione. edit: żeby nie było to nie ja 1/5 wstawiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 @Moe Nie tylko Billy http://pl.wikipedia.org/wiki/Midori_%28prz..._internetowa%29 A tak pozatym, czy ten komunikator nie zginie w czasie walk innych komunikatorów? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Midori brzmi tak japońsko, nie czepiajcie się :< Dałem 3 bo pewnie nikt tego nie będzie używał, ale ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 midori midoori miidoooooooriiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=iaM5g1NcBro...feature=related >Wiem, że ślicznie na daną chwilę nie wygląda - ale działa. a mi się ten wygląd bardzo podoba. zapowiada się ogólnie na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja będe używał, jak się pod gry podepnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 austsajder: jaranie sie japonią to manga i ch*j, a anime to pedalstwo. a mi sie nie podoba wygląd kontaktów w głównym oknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 anime to nie konieczenie pedalstwo... powiedział bym: bajeczki dla pedałków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Xfire xfirem, ale taki pomysł jest o tyle dobry, że nie każdy ma xfire, a czasami grając jest potrzeba skomunikować się z kimś. Szczególnie obsługa IRC jest świetna, bo do tej pory musiałem przez przeglądarkę w steamie lub xfire wchodzić na webchat, a tak będzie o wiele sprawniej i (mam nadzieję) mniej pamięciożernie. Poczekam, aż coś z tego wyjdzie. @post wyżej: nope.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Małe pytanie, ile zużywa średnio pamięci? Nie ma to jak dawać oceny 1 dlatego, że to Bagno napisał, co? Nieźle trolujecie :| anime to nie konieczenie pedalstwo... powiedział bym: bajeczki dla pedałków smile.gif Wiesz co? ZAMKNIJ TĄ MORDĘ BO JUŻ MAM DOŚĆ. PRZYJEDŹ TYLKO NA JAKIŚ KONWENT ANIME, A JUŻ SIĘ ZAJMĄ TOBĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Szczególnie obsługa IRC jest świetna, bo do tej pory musiałem przez przeglądarkę w steamie lub xfire wchodzić na webchat, a tak będzie o wiele sprawniej i [...] Wspiera wszystkie protokoły zawarte w libpurple oprócz IRC, czyli między innymi:Chyba, że dopiero ma zamiar to zaimplementować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 anime to nie konieczenie pedalstwo... powiedział bym: bajeczki dla pedałków :) Teraz możnaesz bezpiecznie wyłączyć komputer opuścić forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Hm, ok, źle przeczytałem z tym IRC, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiesz co? ZAMKNIJ TĄ MORDĘ BO JUŻ MAM DOŚĆ. PRZYJEDŹ TYLKO NA JAKIŚ KONWENT ANIME, A JUŻ SIĘ ZAJMĄ TOBĄ. A jaki fursuit założysz, żeby mógł cię rozpoznać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A jaki fursuit założysz, żeby mógł cię rozpoznać? Zazdrościsz, że potrafi się publicznie przyznać do tego co lubi. :ninja: :cat: :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A jaki fursuit założysz, żeby mógł cię rozpoznać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 austsajder: jaranie sie japonią to manga i ch*j, a anime to pedalstwo. a mi sie nie podoba wygląd kontaktów w głównym oknie. manga to ciota :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A jaki fursuit założysz, żeby mógł cię rozpoznać? Spieprzaj na #halp z takimi odzywkami, a nie. I przestańcie spamować obrazkami. A żeby nie był off-topic to: Czy Midori będzie miał integracje z last.fm?(mam na myśli automatycznie się ustawia opis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Spieprzaj na #halp z takimi odzywkami, a nie. I przestańcie spamować obrazkami. A żeby nie był off-topic to: Czy Midori będzie miał integracje z last.fm?(mam na myśli automatycznie się ustawia opis) I z gmclanem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Spieprzaj na #halp z takimi odzywkami, a nie. I przestańcie spamować obrazkami. A żeby nie był off-topic to: Czy Midori będzie miał integracje z last.fm?(mam na myśli automatycznie się ustawia opis) Jak napiszesz sobie plugina, to tak. btw. Nie wiecie przypadkiem czy VAC nie banuje za hooki d3d? Sam wolę jeszcze nie testować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Sprawdź, czy ktoś dostał bana za używanie frapsa na grach z VAC, o ile dobrze kojarze to ten używa hooków na D3D. Co do programu to ciekawie się zapowiada, mam nadzieję że ujrzy światło dzienne :) A interfejs IMO fajny, bo prosty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja z frapsem grałem w GMOD'a :P Nie mam bana, a mogą banować?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tam poużywam, bo nie lubię xfire i nie lubię ciągle zatrzymywać, minimalizować (niektórych gier już nawet nie idzie z powrotem zmaksymalizować.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi