kt1117 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 No waśnie. W Windowsie Moje Dokumenty są folderem systemowym i nie da się ich usunąć. Jednak ja ten folder mam całkiem pusty i nie chcę żeby się coś tam zalęgło, a najlepiej żeby zniknęły z komputera. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jednak ja ten folder mam całkiem pusty i nie chcę żeby się coś tam zalęgło Zadbaj, żeby folder był w suchym i zacienionym miejscu a co jakiś czas go po prostu przewietrz. Obiecuję, że nic Ci się tam nie zalęgnie. :thumbsup: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Oj da się da się, albo można go przenieść na inny dysk. Wystarczy się rejestrem pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Na inny dysk to go można w jego właściwościach przenieść. Poza tym niektóre nowsze gry z niego korzystają. Btw. to gdzie zapisujesz referaty do szkoły, pobrane pliki, czy obrazki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Btw. to gdzie zapisujesz referaty do szkoły, pobrane pliki, czy obrazki ? Ja sobie wszytko trzymam posegregowane we własnych folderach na innym dysku. Tych systemowych nigdy nie używałem do nieczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Robię tak jak mówi platyna, i wolałbym nie mieć tego folderu, bo jak sprawdzam sobie dysk ręcznie to trudno mi odróżnić foldery gier, które tam mi się ładują, od wirusów. Dlatego najlepiej by było gdybym mógł przekierować te foldery do odpowiedniego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 masz specjalne foldery na wirusy? hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dzięki temu wo ogóle nic mi się ni dzieje z kompem, ani jednego wirusa od 7 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 powiem moim trojanom żeby wyemigrowały z plików systemowych do moich dokumentów, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 @Farkraj Zapisz sobie gdzieś jakie masz pliki w folderach systemowych i sprawdzaj po zainstalowaniu nowego programu, a co niepotrzebne usuwaj. A na temat to co zmienić w rejestrze żeby usunąć Moje Dokumenty i nie rozwalić kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 wpisz w konsoli format c:/ . Gwarantuje że Moje Dokumenty znikną. Twoje też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ha! A co jeżeli partycje ma pod innymi literami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To nie zasługuje na usunięcie Moich Dokumentów jego z resztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 "Nic nie wart ten, co nie ma partyci nazwanej C:\" Farkraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 "Albowiem tylko ci, którzy partycję C:\ mają nazwaną doznają zbawienia" 4tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Z niewiadomych powodów nie dziala mi male Ł, duże jest w jak najlepszym porządku ale malego jakby niebylo, choć w tablicy znaków widnieje, proszę o pomoc. E: wogóle nie reaguje na wciśnięcie przycisku prawy alt z ; nawet podczas przypisywania znaku. E2: Nawet z klawiatury ekranowej nie lapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Buc jesteś to się nie dziw, że ci literki uciekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Znalazłem tego złodzieja literek i go do więzienia wpakowałem kurde, do kosza i spokój. :) Program generował mi skróty klawiszowe i nie uwzględniał odpowiedników windowsowskich, ale naprawiłem to więc wróćmy do głównego wątku tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Start -> Uruchom -> telnet towel.blinkenlights.nl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Co ty chcesz z tym telnetem zrobić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja wiem co, oglądnąć Gwiezdne Wojny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 @Grela oglądnąć:) obejrzeć się mówi, albo oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 "Albowiem tylko ci, którzy partycję C:\ mają nazwaną doznają zbawienia" 4tk "Zbawienia w formie trojanów, i crashu kompa, ewentualnie bsodu na speedyshare" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 "Jednakowoż jeno suabiaki i inne IamTheLawy potrafią dostać bsoda gdy włączają speedyshare" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie no - konkurs gwary (wraz z przedrzeźnianiem Biblii)? Może macie chociaż jakiś program do oczyszczania folderu przy starcie systemu? Bo teraz co włączę komputer to muszę kasować zawartość Moich Dokumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No widac twoje 7 lat bez wirusa dobilo konca : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Może napisz plik .bat kasujący zawartość folderu i daj go do autostartu? Nie trzeba mieć do wszystkiego gotowych programów, wystarczy posługiwać się tym co jest w system wbudowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak przenisiesz moje dokumentu(lub je usuniesz) w simsy se juz nie pograsz :/, ani w wiekszasc gier ze steama, albo fife... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Niektorzy uzywaja komputery nie tylko do grania. W ogole widza swiat POZA grami, wnoskujac z twoich postow ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi