Roki Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mam taki problem, mam tło w dużym rozmiarze, 1900x1900 coś takiego :P Jak mogę to ustawić jako tło, ale tak żeby się zeskalowało do okna przeglądarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Możesz misiek co najwyżej ustawić je na środku. Ew. przy pomocy z-index ustawić je na position: absolute; i dac pod wszystkim, a rozmiar ustawiać JSem, ale to debilne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 A jak można tego dokonać? Aktualnie mam ustawione position: absolute; i z-index: -10;, a jak ustawiać je JSem? Bardzo mi zależy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak masz jako background, no to nie da rady. Jak masz jako IMG, to albo wygooglaj jak zmieniać rozmiar obrazków w JS, albo z biblioteką jQuery: $().ready(function(){$('#id_obrazka').width( $(document).width() );}); //lub $().ready(function(){$('.klasa_obrazka').width( $(document).width() );}); Strzelam, że w jQ i tak będzie szybciej niż w czystym JS (jQuery jest biblioteką napisaną w JS która ma za zadanie skracać pisanie najczęściej uzywanych przekształceń stron www) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi