DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 nie... co ty byś zrobił jak by ci jakiś frajer z dziewczyną zerwał? ^^ jak chce być hakerem to niech sobie radzi bo prawdziwy haker nigdy nie prosi o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Chciałbyś, żeby ktoś bez twojej wiedzy zerwał z twoją dziewczyną podając się za ciebie ? Ja nie za bardzo :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jeszcze nie mam dziewczyny, więc nie wiem, ale podejrzewam, że bym nie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ej, przestańcie. chodzi o składanie trzech plików na komputerze, nie plemnika z komórką jajową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 no... ale dziewczyny to ciekawszy temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mentoss : Nic nie było mowy że wyśle komuś plik GMK ... to chyba oczywiste że jak skoncze to zrobie z tego EXE kt1117 : hehe... tak wg to chodzi mi o to ze chce obejrzec kolegi archiwum zeby zobaczyc o czym on pisze z moją dziweczyną :D a poza tym inny kolega mnie prosił o zrobienie tego programu... a tak wg Jaklub odpowiedz na pytanko : "3 pliki w jeden" już padła ... next quest... : Jak za pomocą gml (bez zadnych bibliotek) otworzyć jakiś inny program (EXE) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 GML execute_shell("ścieżka do pliku.rozszerzenie",0) lub, jeżeli oba pliki będą w jednym folderze GML execute_shell(working_directory + "nazwa_pliku.rozszerzenie",0) ale zamiast ścieżka pliku, nazwa pliku, rozszerzenie wpisuj to co potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 kt1117 : hehe... tak wg to chodzi mi o to ze chce obejrzec kolegi archiwum zeby zobaczyc o czym on pisze z moją dziweczyną :D Spytaj się jej, jak ci nie powie to znaczy że cie nie lubi wystarczająco ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Moldis wobrażasz sobie takie coś: dzielo3- Ej zdradzasz mnie dziewczyna dziela3- no jasne! dzielo 3- Aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 @UP: Jeśli wie na 100% że gadają ze sobą może się zapytać o czym rozmawiają jeśli rozmawiają o czymś normalnym to powie mu to wprost a jeśli nie i będzie coś kombinować to znaczy że... może szykują jakąś imprezę na dziela urodziny. Tak na serio to nie wiem jak można kogoś przez gg zdradzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 aj ludzie ale to z dziweczyną jest tylko przy okazji... :P chjodzi o to że robie to dla innego kolegi i wpadłem że mogo to własnie tak użyć... I czemu każdy dodaje "i" :D:D:D ja jestem DZELO a nie DZIELO :P next quest : da się przerobić gotowy "EXE" na przygład w GM8 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie, i bardzo dobrze ,bo wtedy każdy by mógł ukraść twoją grę i podać się za autora. Musisz ściągnąć sobie gm8 i przepisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie wiem, chyba nie, ale tak czytając topika nie możesz o prostu będąc u kumpla poprosić go o picie, on pójdzie a ty se plik archiwum na pen drive skopiujesz, albo chociażby do zipa i na GMClanowego uploadera ??? Ja na mojego wsadziłem m.in. pracę na informatyke, a jak weźmiesz dasz w rara i hasło to nikt ci tego ni otworzy. Zawsze możesz też wysłać pocztą, jak zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 WINrar ma funkcję odczytywania haseł :D Jak zahasłujesz, da się to otworzyć. Już nie raz się tak ratowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 lol archiwum, z tego co wiem jest na serwerze a nie na pc... Next Quest : jak zrobic żeby program (w GM) usunął się po wyłączeniu go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Eee... po co Ci to? :P Nie sprawdzałem, ale chyba wystarczy użyć file_delete(ścieżka exe). Chyba, że nie da się w ten sposób usunąć aplikacji, wtedy raczej nic nie zrobisz. Możesz zrobić testowy program, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 zrobiłem cos takiego ze jak wcisne spacje to : file_delete("test.exe") game_end() efekt był taki że zamknął się program ale plik został... pewnie dlatego że nie można usunąć pliku który jest uruchomiony... mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 zrobiłem cos takiego ze jak wcisne spacje to : file_delete("test.exe") game_end() efekt był taki że zamknął się program ale plik został... pewnie dlatego że nie można usunąć pliku który jest uruchomiony... mam racje ? No nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 a może da się uruchomić całkiem ukryty program który usunie potem ten widoczny ? ;/ (wiem że kombinuje ale chcę to zrobić bardzo dokładnie... :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 w game makerze klika sie catch the clowny a nie spyware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jedynym wyjściem z tym usuwaniem, jest użycie dlla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi