GMTraker Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Siemanko, postanowiłem założyć temat, bo na szatboksie nie wszystko da się rozwiązać, poza tym jak ktoś będzie miał podobny problem to łatwiej mu będzie znaleźć rozwiązanie. 1.Jak kodem zmieniać Port on screen, nie zależnie od okna(bez robienia viewów)? 2.Jak zmienię port on screen na mniejszy to jak wycentrować ekran, tak aby czarne paski były dookoła, a nie z dwóch stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Wejdź w dokumentację, w dział Views i tam zobacz zmienną ze słowem port... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Właśnie tamte nie chcą mi działać, jeżeli wiesz jak to zrobić, to daj mi kawałek kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 :| ustaw viewa na cały room, a porta jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 do tego to już doszedłem -_-, chcę go dynamicznie zmieniać kodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Więc użyj odpowiednich funkcji. Nie możesz zmieniać viewa, którego nie masz aktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Możesz mi napisać jak? Może tego akurat nie umiem zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi