alwin Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Nie no masakra.. tyle czasu mieliscie a taka słabizna. Wstyd <_< Nie mówię że bym lepsze zrobił, ale też patrząc na to ile jestescie na gmclanie myslałem że będzie lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja się przyznam że to zrobiłem w pół dnia bo na pomysł wpaść nie mogłem ale jakoś 3 miejsce zdobyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Chyba wszystkie gry były były zrobione w góra 3 dni, no może oprócz tej z pierwszego miejsca. Słabo to wyszło, one są nie grywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Może robiłem to pół dnia,ale coś zrobiłem!;> Tak jak osiedla mieszkaniowe w Polsce, ludzie płacą a oni zrobią coś w parę miesięcy, i nie skończą koz firma padnie, a ludzie nie będą mogli się i tak wprowadzić mimo iż płacili. Jaki z tego pożytek? Jedynie strata na downloadzie i czasie co by uznać że mimo iż miałem nadzieje że ktoś zrobił coś grywalnego, to jednak okazało się że to była tylko i wyłącznie moja nadzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi