iczigo Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Nie wiem czy to dobry dział, ale ostatnio zacząłem robić anime i mam już trochę dźwięków i fabułę, ale cienko jest z grafiką. Więc jeśli kotoś chce zrobic do niego grafikę to prosze pisać w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pokaż tą "fabułę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 nie mogę się doczekać aż zobaczę twoje epickie anime w Empiku na DVD Anime, i animowane seriale w ogóle, to ciężka rzecz. Nie wiem, czy komuś będzie się chciało bawić w rysownika/animatora, nawet amatorskiego, za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja potrafię rysować tym stylem, ale wiesz... głównie to ja bym wszystko odwalił takie wymyślenie histori o ninja :shuriken: i jego przygodach to łatwo wymyśleć więc moim zdaniem nikt ci nie pomoże -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Rysować tym stylem, na tym samym poziomie co ta wieżyczka? heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 wieżyczka była w paincie na szybko byleby była, a ołówkiem na kartce to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Anime nie tworzy się ołówkiem na kartce. Zresztą gadać każdy może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 o jeny... przed rozpoczęciem pracy nad anime napierw powstaje manga lub jakiś szkic ale widze że wiesz o tym malutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 o jeny... przed rozpoczęciem pracy nad anime napierw powstaje manga lub jakiś szkic ale widze że wiesz o tym malutko Tak, szczególnia manga najpierw powstaje tylko dlatego, że chcą anime zrobić. Może pokaż te swoje genialne rysunki już lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 choćby na przykładzie kawałek okładki mojej starej mangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 choćby na przykładzie kawałek okładki mojej starej mangi No człowieku, wysłałeś już portfolio do jakichś studio? Bo się tutaj marnujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jasli bedzie to mialo superekstra fabule, to ludzie beda srac na efekty graficzne i wyglad. To nawet moga byc skaczace kropki. Tylko nie uzywaj czasem czarnych kropek na bialym tle, bo cie predzej czy wolniej ktos o rasizm oskarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jasli bedzie to mialo superekstra fabule, to ludzie beda srac na efekty graficzne i wyglad. To nawet moga byc skaczace kropki. Tylko nie uzywaj czasem czarnych kropek na bialym tle, bo cie predzej czy wolniej ktos o rasizm oskarzy. Nie, nie będą srać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jasli bedzie to mialo superekstra fabule, to ludzie beda srac na efekty graficzne i wyglad. To nawet moga byc skaczace kropki. Tylko nie uzywaj czasem czarnych kropek na bialym tle, bo cie predzej czy wolniej ktos o rasizm oskarzy. Ale czarne kropki na białym tle to nie anime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 inczigo kurde pierw chciałeś grafika 3d odpisałem teraz anime ?? :P ehh ale z ciebie napalony człek :D weź się w garść nie widzicie że to są jakieś jaja zaczyna temat i nie odpisuje ??? :D a wy się napalacie gdybyś się interesował i angażował to mógłbym ci przesłać moje prace ale ja wiem że jak tu pokaże to i tak będziesz miał to w dupie i zrobisz next temat poszukuje muzyka ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jeśli w fabule nie ma polującego na motyle księdza który lubi przebierać się w damskie ciuszki, to raczej nie wróżę twojemu projektowi kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi