Alternative Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Instalka Gary's Mod'a mi kurde pisze że nie mam "administrative privileges" czyli praw administratora. Otóż mam. No ale cóż, aby się upewnić wszedłem na windows'owe konto administratora i NADAL TO PISAŁO. O co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Masz windows 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nie xp, ale już znalazłem, tam trza usunąć kilka linijek odpowiedzialnych za sprawdzenie tego niby sie instaluje ale nie wiem czy zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ale pirat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 działa, działa. ej a jak w tym zrobić ze jeden NPC na przykład ma być ze mną, a jakiś inny enemy? Z tego co widze to NPC są podzielone na grupy i jedni są enemy, jedni sojusznicy ale ze mną nie łażą, a jedni za mną łażą. zrobiłem też pojazd według tego tutoriala, ale krzywo jeździ. jak zrobić kierowanie :o? to w ogóle możliwe?! można jakoś ustawiać tych NPC ile który hp ma mieć itd? edit: aa i czy da sie jakoś latać czy coś? bo mnie wnerwia to że żeby wejść na swój wehikuł to musze ze skrzynek schody robic -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wciśnij tyldę i wpisz noclip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 @up:albo prościej,klikni V,i jeszcze jedno: PISZĘ SIĘ GARRY MODS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 lol ALT, ty też źle napisałeś Garry's Mod albo GMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a co mnie to obchodzi jak sie pisze, kurde nie da sie ustawić jakieś propertis tych npc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Da się. Ale piratowi nie pomogę! Otóż: O prawa admina pyta tylko na piracie! Dokładniej, pokazuje się konsolka, którą trzeba przerobić. STOP PIRACTWU! :bann: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Da się. Ale piratowi nie pomogę! Otóż: O prawa admina pyta tylko na piracie! Dokładniej, pokazuje się konsolka, którą trzeba przerobić. STOP PIRACTWU! :bann: Skończ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Skończ z piractwem! :bann: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Da się. Ale piratowi nie pomogę! Otóż: O prawa admina pyta tylko na piracie! Dokładniej, pokazuje się konsolka, którą trzeba przerobić. STOP PIRACTWU! :bann: Hihi, powiedział ktoś, kto razem ze mną i grabarzem popylał na piracie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no i o czym wy pieprzycie? jakieś głupie układanki zdań o piractwie zamiast mi odpowiedzieć -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a możesz jeszcze raz zadać pytanie, bo się zgubiłem, a w gmodzie jestem już bardzo zakręcony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 4tk>Bo to Grabarz, namówił mnie, ale ile grałem, he? Krótko. Kofel>O co ci chodzi "Skończ"? Ehh, co do problemu(mimo iż jestem przeciw piratom), jak dajesz NPC to w lewym dolnym rogu, masz te swoje "NPC Properties". Są tam opcje jak "Disable AI", "Allow join player squad" itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 wooow dzieki nie zauważyłem tego -.- Ja chce ustawiać im hp, szybkość, celność, team, model itd a nie te podstawy które od samego początku już zauważyłem. Szukałem po plikach wszędzie no i kurde nie wiem gdzie są te dane zapisane, raz coś znalazłem ale to było zaszyfrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 No to takiego czegoś nie ustawisz, chyba że zrobisz własny model i całą reszte dla tego modelu(LUA itd.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 no dobra ale powiedzmy że zrobiłem, mam model, mam do niego skrypty lua. GDZIE TO WRZUCIĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Do addons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 W addonsach jak dodajesz npc, masz tam tylko pliki lua Roki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi