Erian Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam. Chciałbym się podzielić z wami moimi utworami zrobionymi w FL. Narazie 2 przykładowe, jak sie spodobają to zrobie więcej;p. Nie jest to może muzyka pasująca do gier, ale jakby coś się komuś spodobało to może użyć. https://gmclan.org/up6926_8_The_Fall_of_a_Hero.html https://gmclan.org/up6926_8_In_the_Dream.html Jestem ciekaw waszych opinii. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Utworki bardzo przyjemne w odbiorze :) Liczę na więcej i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Obydwa są na poziomie. Ile już się tym zajmujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erian Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dzięki za opinie. Zajmuje się tym około 5 miesięcy ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danon Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam. Piosenki naprawdę przyjemne dla ucha brawo! w 5 miesięcy i takie dobre nutki nono :) a co powiecie o tym: http://wyslijto.pl/plik/gsuft0f2gx ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Tak jak już ktoś napisał kawałki na poziomie, pierwszy chyba ciut lepszy od drugiego, oba są ładnie skomponowane i na moje ucho melodyjne :jezor: . Przyjemnie się słucha, tyle że dla mnie w niektórych momentach trochę za spokojne choć nie jest to wielki minus. Tak trzymaj :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erian Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam. Piosenki naprawdę przyjemne dla ucha brawo! w 5 miesięcy i takie dobre nutki nono :) a co powiecie o tym: http://wyslijto.pl/plik/gsuft0f2gx ?? Moim zdaniem bardzo dobre (zwłaszcza motyw pianina;p), tylko ten bit od 1:30 mi nie pasuje ale to dlatego że to nie mój klimat. Ogólnie ok :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Kurde, chłopie, ja coś próbuje w FL robić ale nic mi nie wychodzi a ty mi tu takie genialne nutki prezentujesz, że aż wstyd. Szacun, nie przestawaj tworzyć muzy bo jesteś świetny. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Kurde, chłopie, ja coś próbuje w FL robić ale nic mi nie wychodzi a ty mi tu takie genialne nutki prezentujesz, że aż wstyd. Szacun, nie przestawaj tworzyć muzy bo jesteś świetny. :thumbsup: Czemu mówisz że wstyd z powodu genialnych utwórów? Sam sobie zaprzeczyłeś w tym zdaniu. Muzyka jest wypas :D, nieźle, w tak krótkim czasie niezła muza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Źle to opisałem. Chodziło o to, że mi jest wstyd porównując moje nutki do jego twórczości. :D E: Hmm... wstaw w moją wypowiedź słowo "mi" w odpowiednim miejscu, to zdanie od razu nabierze sensu. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Niezłe, nawet dobre, a nawet bardzo dobre. Sam się bawiłem FL, ale odpadłem po miesiącu. Powodzenia, N Joy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erian Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam ponownie. Dzięki wszystkim za opinie na temat moich utworów. Dodaje 2 nowe i jak ktoś chciałby czegoś użyc to nie ma sprawy (mała wzmianka w creditsach mile widziana). https://gmclan.org/up6926_8_Sunrise.html https://gmclan.org/up6926_8_Dance_for_me_my_Princess.html Za jakiś czas będą kolejne. Byłbym wdzięczny za opinie. ;P Miłego słuchania. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Najgorszym elementem wszystkich utworów są tytuły ;). Technicznie może być (jak na 5 miesięcy - rewelacja, zdecydowanie lepiej niż u mnie po kilku latach ;)), kompozycyjnie - osobiście wolę bardziej skomplikowane twory, tego typu melodii nasłuchałem się zdecydowanie zbyt wiele :). Powodzenia w tworzeniu, widzę spory potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Kolejne utwory na poziomie :) Obu przyjemnie się słucha ale muszę stwierdzić że drugi bardziej mi przypadł do gustu, chyba dlatego że ma taki klimat egzotyczny i różni się od pozostałych kawałków. Sunrise też jest ok, tyle ze dla mnie jest troszkę monotonny i mało urozmaicony, ale niektóre momenty ma fajne. Ja bym prosił teraz o jakiś bardziej energiczny kawałek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Sunrise, zbyt monotonny. Nie podoba mi sie. Ten princess coś tam nawet fajne, ale jedyną wadą jak jakim wspomniał to tytuły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erian Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam ponownie. Odświeżam temat ponieważ ostatnio zrobiłem troche muzyki i postanowiłem znowu podesłać do oceny. Z góry dzieki za opinie. :P http://soundcloud.com/anima-venator/angelic-wrath-intro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Duży postęp w porównaniu z poprzednimi prezentowanymi tutaj utworami. Nie jestem ekspertem w tworzeniu muzyki ale wydaje mi się, że ten stoi na dużo wyższym poziomie. Przypadły mi do gustu 2 fragmenty: od 0:30 i od 1:00 ;) Tak trzymaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dobra stabilność, zero wybić z rytmu, ale nie ma się co dziwić - słyszę tu najzwyklejsze w świecie MIDI :/ Jak już masz zamiar robić muzykę - używaj instrumentów (keyboarda chociaż). Ewentualnie trackerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera555 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 No całkiem nie złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Rajski Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bardzo dobre utwory podobają mi się i wpadają w ucho :) śmiało możesz rozwijać swoją pasję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzana Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mnie sie rowniez podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malineka Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam, jak dla mnie są świetne. Przyjemnie się słucha. Możesz powrzucać coś więcej. Proste ale coś w sobie mają. ______________________ Wrocławski salon kosmetyczny Iva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi