alwin Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Czy jest możliwość importowania w jakiś sposób animacji swf tworzonych we flashu? Nie exportowanie do gifa->gm tylko właśnie plik wektorowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jest DLL wyświetlający flashe. A plik wektorowy to jest raczej SVG niż SWF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 SWF – format zamknięty grafiki wektorowej ;) Ale racja, przecież w animacji swf mogą też być użyte bitmapy. A znasz może nazwe dll? szukam na yoyo ale jakiś błąd mi wyskakuje. O mam. Dzieki wielkie- gdyby ktoś szukał- http://www.mediafire.com/?kdqmuifjxy4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 SWF zawiera też skrypty ;) Skrypty wg. mnie grafiką nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 O widzisz;) SWF zawiera też dźwięki smile2.gif Dźwieki wg. mnie grafiką nie są :P A w ogóle korzystał ktoś z tego dlla? Ciekaw jestem czy mozna w roomie załadować plik swf- powiedzmy animację z kanałem alpha jako jakiś efekt? Narazie nic z tego nie wychodzi.. a bardzo by mi to umiliło procę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja korzystałem z któregoś, ale były problemy - np. z fullscreenem (chciałem intro do gry zrobić jako FLV), no niestety - nie ma róży bez kolców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi