Czarny Ass Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Forum nie działa! Jak wchodze na główną, w kategorię lub w podkategorię to wyświetla błąd. Zara zedytuje, ale gmclan się psuje non-stop i tematu nie moge w spokoju napisać. EDIT: To się pokazuje jak wchodze na główną, kategorię lub podkategorię. Do okropnego pisania tematów się przyzwyczaiłem, ale to już przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tylko ty tak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Może spróbuj wyczyścić Cache z przeglądarce Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 skoro forum nie dziala to jak napisales ten temat? twoj post to klamstwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 twoj post to klamstwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Na dole stronie głównej forum masz coś takiego jak "Usuń cookies utworzone przez to forum", użyj. Opcjonalnie wywal ciacha ręcznie. Cześć Pietrus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Cześć Pietrus! Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 To się pokazuje jak wchodze na główną, kategorię lub podkategorię. TYLKO jak wchodzę na główną, kategorię lub podkategorię. W tematy mogę wchodzić. Więc poszukałem jakiegoś tematu w valhalli w nowościach i tam wszedłem. Zalogowałem się i był taki przycisk "Nowy temat" - nadusiłem i zrobiłem. Tak robię zawsze od paru dni. To samo z odpowiadaniem w tematach tyle, że klikam "Szybka odpowiedź." EDIT: Usunięcie cookies nic nie daje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 To usuń cache przeglądarki w ustawieniach, lub skorzystaj z innej przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 miałem tak samo. Poznałem sposób: wrzuć do garka pukiel swoich włosów, wymów swoje imię wspak. Dosyp pietruszki i wlej wodę. Gotuj przez 10 min(w tym czasie śpiewaj "sweat home alabama"). Wypij i gotowe! a tak na serio zobacz jak strona pójdzie w innej przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 miałem tak samo. Poznałem sposób: wrzuć do garka pukiel swoich włosów, wymów swoje imię wspak. Dosyp pietruszki i wlej wodę. Gotuj przez 10 min(w tym czasie śpiewaj "sweat home alabama"). Wypij i gotowe! a tak na serio zobacz jak strona pójdzie w innej przeglądarce Koleś, przyśpieszyłeś mi internet i lepiej dziala mi frajerfox. Polecam tą metodę, przy okazji polecam dodać surowego ziemniaka wtedy ma sie gratis rozwolnienie. A gmc ci pewnie nie dziala bo ustawienia przegladarki masz cos uszkodzone pewnie od tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi