iczigo Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Tytuł: Baller Gatunek:Zręcznościówka 3D Opis: Gra polega na dotarciu kulką do następnego etapu. Po drodze czeka cię wiele ciekawych rzeczy! Jej poprzedniczka to Ballojump, mam nadzieję, że ta gra będzie o niebo lepsza. Puki co są 2 etapy, będzie ich 12. Przemian piłek też będzie więcej. Piszcie co wam się podoba i co trzeba jeszcze poprawić. Bardzo o to proszę bo chcę aby ta gra była naprawdę dobra. Do gry dojdą: - różne tła - menu - inne przeszkody - inne piłki - i wiele innych! Sterowanie: - W,S,A,D (poruszanie) - Strzałka LEWO/PRAWO (obrót kamery) Kody: - SHIFT + U <PRZYTRZYMAJ> (Tryb bez grawitacji) <PUŚĆ> (Powrót grawitacji) Download: https://gmclan.org/up6286_3_Baller_Demo.html Rozmiar pliku: 1,66MB Autorzy: Programowanie: Iczigo Fabuła: BRAK Grafika: Iczigo i (znaleziona na http://www.psionic3d.co.uk ) Muzyka: Na razie brak, później dodam. Screeny: https://gmclan.org/uploader/6286/blsc1.png https://gmclan.org/uploader/6286/blsc2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Rozumiem, że myśl przewodnia projektu to "lepsze najgorsze 3d niż dobre 2d"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Grafika jest okropna. Gra wygląda jak Switchball albo ballance, taie samo zakończenie etapu, hamowanie piłki dziwne, zbyt gwałtowne. Nie podoba mi się ta twoja gra narazie, sporo do poprawy 2/5 Edit: zakonczenie etapu mi sie pomylilo ze zmieniaczem pilki (akurat wtedy spadlem i gameover xD) tak wiec, doszedlem do zakonczenia i jest dobre zostaw takie, ale dopracuj je od strony estetycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 A jakie ma być zakończenie etapu? Hamowanie piłki będzie poprawione. O co chodzi z grafiką, jest dopasowana? Piszcie trochę konkretniej co jest do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 powiedzmy szczerze: iczigo niestety nie był grafikiem i takowym nie zostanie :/ a o grze już wszystko zostało już powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dobra, spróbuję coś z grafiką zrobić piszcie co powinno się w niej jeszcze pojawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 i znowu w punktach: 1 ło jezłu! znowu te wykrzykniki! 2 w tej grze jest fabuła? 3 silnik jest chyba z przykładu 4 ta grafika naprawdę razi! kwadraty i kulka, postaraj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Sory za wykrzykniki. Fabuła do takich gier jest niepotrzebna. Silnik nie jest z przykładu. Z grafiką coś popróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dobra, spróbuję coś z grafiką zrobić piszcie co powinno się w niej jeszcze pojawić! tekstury sa 10x10 px? Może po prostu zrób ciekawszą grę w 3d, a nie 150 klon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ta fizyka to śmiech na sali, grać w to się nie da do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Nie no. fajne, fajne jakoś urozmaicić i poprawić nieco fizykę, na przyklad ciężko się pod górkę wtoczyć, ale ogólnie fajnie, mógłbyś jakieś tło dodać i żeby nie wywalało po każdym upadku do pulpitu, ale rozumiem. To tylko demo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ja nie mogę przez ten most przejść - kulka mi sie za wolno toczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 pff, ja dzięki antygrawitacji miałem -10 minut zabawy z mostkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 na Windowsie 7 włączyć się nie chce :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Czyli mr. Inteligentny z Gm 6.1 . Ja już mam dość takich, że po prostu zjeżdżam z oceny za brak kompatybilności z Vistą i Seven. XP jest już stary, guys. Wogóle to grałem i mi się nei spodobało. Płytkie takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 @UP ale nic się nie da z tym zrobić ja robie gry 6.1 i jak przepuściłem przez konwerter na Viste to nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Czyli sprawdzałeś oryginał zamiast przerobionej wersji. Gratz. Zrób konwersje i sprawdź obie wersje, bo pewnie za sto lat się w inny sposób nie połapiesz który jest który. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 wydaje mi się ze zrzynałeś z "chromeball"-a na 1 screenie jest pułapka która przypomina black throwera. Chromeball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 nie, Piedro. tak naprawdę wszyscy oni zrzynają z Marble Madness. odświeżaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Raczej nie wiele pokazałeś w tym demie Piłka się nie toczy, nie podlega prawom fizyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi