MarioGreen Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam. Proszę o wieżę top down najlepiej 60 x 60... ewentualnie 40 x 40... wieża ma być na zasadzie.. nie jakiejść szklanej współczesnej, lecz taką jak z średniowieczu budowali z kamienia... lub inne... Pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 masz coś tam naszkicowałem Ten 'gif' to skrót od 'give' tak dla zielonych :sick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 MXQ, to żart? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Hmm... ładne kwadraty :) robiłeś to dłużej niż 2 minuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no dobra, z tą pierwszą odwaliłem :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a wiesz co to top-down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 racja! zapomniałem o top down :jezor: trzeba tylko dodać cień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ale z was geje-trole-beztalencia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wygląda jak płaskie >:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie wiem czemu, ale mi to na wieże nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Vestor pokazałeś że jesteś 2 razy większym "gejem-trolem-beztalenciem" u mnie zabrakło czarnej obramówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 wtedy robiłem na szybkość: a to jakaś kreatura ^_^ : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 MXQ: podziwiam cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi