dymus_55 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 :D Lubicie rozwałki? Jeśli tak to ta gra być może was zaspokoii R.)Pdemo sterowanie: strzałki chodzenie. 2pist i 4bazoka -bronie w wersji demo jest tylko jedna z kilku map 2 z 4 broni i 2 z 4 przeciwników bardzo interaktywne otoczenie licznik punktów doskonałe dźwięki miotacz ognia,strzelba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 yyy... dostałem kulką jakąś i błąd wyskoczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 hmmmmm...może nacisnąłeś1 albo 3 bo mam w w tych broniach np. move..t..p...(xXXXXXX) żeby nabój był za przeciwnikiem którego można zabic tylko tym tupem broni a w wersji demo tego przeciwnika nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Po nacisnięciu klawisza 1 wyskakuje błąd: Zobacz buga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 A co ja przed chwilą muwiłm Najlepiej w wersji demo nie użuwać klawow 1 i 3 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 A co ja przed chwilą muwiłm Najlepiej w wersji demo nie użuwać klawow 1 i 3 :o Sorki, naspisałeś tamtego posta, kiedy ja byłem w trakcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 mnie tam najbardziej denerwuje grafika.. wiem, oczywiście, że nie każdy koduje efekty tak jak propaganja, ale tu nawet sprite'y są "takie sobie", żeby nie rzec "beznadziejne". sry mf, popracuj nad grafą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Z grafa zawsze mi tak jakoś nie wychodzi... w pierwszej mojej grze alfa 3356 ldz też były uwagi na temat grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja nie wiem, ostatnio coraz więcej widzę tu taki rodzaj shita. tak dymus_55 będę szczery tak jak zawsze na tym forum, ta gra jest beznadziejna po co ją tu dajesz ?! Nie, ja nie mam siły... ocena -1. Ja nie rozumiem niektórych z was, jak można coś takiego robić ?! Nad każdym z tych spritów posiedziałeś chyba tylko z parę sekund, wszystko jest niedopasowane ja nie wiem czy ty masz problem zdrowotny z oczami nie wnikam w to. Ale np. jak kula może być większa od gościa albo ten "czołg" co to w ogóle jest ? Otoczenie do dupy (za przeproszeniem) kwadratowe krzaczki ! Zlituj się boże bo mnie trafi ! Nie umiesz rysować ? OK ! na Internecie jest multum darmowych spritów ! Czekają byś ty je zdarł i wykorzystał w tej swojej grze ! Koniecznie chcesz mięć swoja grafe ? OK ! Nie umrzesz jeżeli posiedzisz jakieś 10 minut nad jednym spritem a efekt byłby na 100% lepszy od tego co jest w tym "czymś". Spieszysz się gdzieś ?? Pewnie robisz ta grę jak najszybciej po to by się pochwalić nam ją tutaj !! !! A to nie o to chodzi w tym całym "programowaniu" w GM od siedmiu boleści (no tak, nie nazywał bym się programistą pracując tylko w Game Maker)!! O_o" Pozdrawiam !! *wali ze złości w swoją głupią mini klawierke !!!!!! i pada ze zmęczenia na podłoge* ><"" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ah! twoja krytyka jest kompletnie niekonstruktywna!!!!11@@2onetwo a tak serio.. gra naprawdę jest czerstwa. Moho ma rację, nie napracowałeś się.. zassaj gimpa, albio triala photoshopa i tam rób grafę, a nie strzelaj badziewnymi sprite'ami z gmowego edytora(jakbyś chociaż coś napixlował, to mogłoby być najs, ale TO coś to massacre w formie czystej). pozdro, przyłush się bardziej do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi