Woock Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ja na adopcję nie zgadzam się nie tylko z racji poglądowych, ale także z tego powodu, iż to w mojej opinii zaburza prawidłowy, biologiczny model rodziny.Dlatego Państwo odbiera dzieci samotnym matkom. Oh wait- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Oh wait, nie nie dlatego... EDIT:Literówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie dodałem, że chodzi o adopcję przez pary homoseksualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mikke nie ma chorego podejścia do kobiet, tylko prawidłowe do feministek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Gdyby nie kościół katolicki i strach przed sądem ostatecznym, powyżynalibyście się w średniowieczu. Stop pozerstwu i ciemnogrodowi lewicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 jestem antyklerykalny na maxa. kościół to ściema. ja jestem ateistą i przestrzegam zasad znajdujących się miedzy w dziełach takich jak biblia koran czy tora. mam w dupie piekło jakieś to wymysł w ogóle pobożniaczków. lol. księża śmieją sie z 'wiernych' opowiadają to co usłyszą na spowiedzi, wszystko jest tak. żal... mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni. masakra. a jaki biznes... kolega z liceum i gimnazjum obecnie jest w Krakowie w seminarium, mimo moich poglądów go lubię szanuje itp. iodt. ludzie maja prawo do wolności i to że nie wierzą w boga nie znaczy że są złymi ludźmi. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi