Paqoo Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Uwaga! Za każde 100 linków umieszczone na katalogu http://www.rockgames.pl/katalog/index.php wysyłam nagrodę niespodziankę lub 10 zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Sorry Winnetou. Nikomu się nie chce siedzieć na waszej stronie bo raz że za dużo linku chcecie, a dwa że za dyche to nikt nawet brwią nie drgnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja już mam 10 linków zaakceptowanych a kolejne 10 czeka na akceptacje, jeszcze z 8 dni i dycha moja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 PENSJE PRACOWNIKÓW PAQOO - WRESZCIE UJAWNIONE 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 @Jaklub- Albo nagroda-niespodzianka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nagroda warta 10 zł... Lub mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 @Jaklub Oooo :) Z tego co wiem to za członkostwo w tym jednym z najlepszych teamów, który konkuruje z Microsoftem - wpisowe wynosi tylko 5 000zł (5k). Więc pewnie te 10zł to grosze przy zarobkach teamu :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Powinno być chociaż tak że za 10 linków lub 20 pięć lub dziesięć złotych i happy ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nagroda niespodzianka to 8zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Narzekacie. Parenaście minut roboty i macie kasy na 4 piwa. Chyba nie spodziewaliście się 1 link = 1 zł :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Drobne pytanie, skąd Paqoo wiesz kto dodał link'a? Bo jakoś tam nie widzę żeby było logowanie czy coś, chyba że sprawdzasz po ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Podajesz email w formularzu. W kazdym wyslanym zgloszeniu jest email. Wystarczy, ze podasz go po zaakceptowaniu 100 linkow i wysylam pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Narzekacie. Parenaście minut roboty i macie kasy na 4 piwa. Chyba nie spodziewaliście się 1 link = 1 zł :< . No to jedziesz, pokaż, że to parenaście minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wbijamy "game maker" w google i co mamy - ok. 88 100 zł albo też 8810 nagród niespodzianek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Znając paqo nagroda niespodzianka to długopis albo jakiś ekskluzywny ołówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Nie niespodzianka to niewyprane skarpety Pago, które na allegro sprzedacie za 1 milion zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Znając paqo nagroda niespodzianka to długopis albo jakiś ekskluzywny ołówek. A nie, za klikanie linkow powinienes dostac samochod. Nie spinajcie sie nie chcecie dodawac to nie lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Nie niespodzianka to niewyprane skarpety Pago, które na allegro sprzedacie za 1 milion zł. Żałosne. Nagroda niespodziewanka to nagroda niespodziewanka. Więc nie wiem czemu próbujecie zgadnąć, skoro jest to niespodziewanka do jasnej cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Może dlatego, że wiedzą iż nigdy nie dadzą rady jej zdobyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jak nie będą klikać, to nie. Tylko niech da jakiś regulamin świadczący o wypłacalności. Wtedy będzie można łatwo go posądzić o nasze 10zł lub nagrodę niespodziewankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Już widzę jak ty Darlix będziesz się sądził o 10zł... Z resztą Paqoo się nie opłaca oszukiwać, bo to porządna firma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A kto powiedział że ja będę w to klikał. Ja tylko napisałem że w regulaminie nie ma nic o wypłacalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Przeglądałem ciekawy artykuł na temat czytania w myślach. Na tym forum wielu ludzi mnie dobrze zna. Czytają w moich myślach i wyjmują z mojej głowy słowa, a później wkładają je do moich ust. Najzabawniejsze jest to, że ja nic nie mówię. Nie rozumiem dlaczego niektórzy piszą, jeśli ich to nie interesuje. Mi byłoby szkoda na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Przeglądałem ciekawy artykuł na temat czytania w myślach. Na tym forum wielu ludzi mnie dobrze zna. Czytają w moich myślach i wyjmują z mojej głowy słowa, a później wkładają je do moich ust. Najzabawniejsze jest to, że ja nic nie mówię. rozumiem, że to miała być "mondra i głemboka" aluzja do mojego posta? jesteś zabawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Można czitować? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Mi by było szkoda czasu. Ale ty jesteś genetycznie odmienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To jest oferta handlowa. Wspolpraca i korzysc dla obu stron. Licze na przyjazne potraktowanie. To sa pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Oferta handlowa na 10zł. Skala podstawówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Osiem preferuje Pay Per click o wartości 0.001 do 0.01(dolara lub złotego) za wyświetlenie linka na 30 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Oczywiście, mój nick mówi przecież od razu, że klikam w banery, a moja sygnaturka to nawet potwierdza tym milionem linków referencyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi