GMTraker Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Tytuł: Disc Launcher Gatunek: Program Opis: Disc Launcher to program, który wymusza włożenie płyty do uruchamiania gry(DOWOLNEJ, DZIAŁA ZE WSZYSTKIMI GRAMI I PROGRAMAMI NA ŚWIECIE). Wystarczy odpowiednio zdefiniować parametry. Program zrobiłem dla siebie, ponieważ jak gram to lubię ściągać pudełko z grą z półki i wkładać płytę do napędu :D, niestety ze Steamem było to niemożliwe... Nie każdemu się przyda, ale mam nadzieję, że chociaż się spodoba. Download Rozmiar pliku: 1MB Autorzy: Programowanie: Traker Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 może się przydać, jak chcesz zrobić grę, do której niezbędne są dane z płyty. Z tym że takie coś jest do kitu, bo gra musiała by zajmować DUUUŻo miejsca, by był sens ją na płyte pchać, a to z koleji skutkowałoby długim odpalaniem gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Nie musi zajmować dużo miejsca. Szkoda ci 50gr na CD? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jeszcze zrób generator seriali do gier wg określonego kodu, i mamy już ciekawe zabezpieczenia do gm-owych gierek. Ale czy potrzbne? Nie powiem, ale ciekawy bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Program jest super, ale tylko do użytku dla siebie. Bo jakbym chciał dać komuś grę na płycie, to ktoś by ją zainstalował, wszedł by w katalog gry i uruchomił plik z grą, a nie twój program. A więc do użytku dla siebie jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja to dla siebie napisałem, nie musi się podobać, ważne, że mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ale ja wcale nie mówie że mi się nie podoba. Bardzo mi się podoba, ale tylko do użytku np. dla mnie. Jak bym to miał dać koledze razem z grą to by się nie sprawdziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Zrób kreator instalek z wpisywaniem cd-keya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 już są i to darmowe, więc po co mam robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Program zrobiłem dla siebie, ponieważ jak gram to lubię ściągać pudełko z grą z półki i wkładać płytę do napędu Dziwią mnie ludzie którzy za wszelką cenę dążą do komplikowania sobie życia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Dziwią mnie ludzie którzy za wszelką cenę dążą do komplikowania sobie życia.. W takim razie nie jesteś sam. Mnie też dziwią, a mam ich dookoła siebie dosyć dużo. ..::TOPIC::.. A dałoby się to wbudować w grę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 oczywiście, że by się dało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Gdy pierwszy raz zobaczyłem temat - pomyślałem że program wyrzuca płytki z napędu z prędkością 99999 km/s :thumbsup: Program fajny, masz 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 HDR jak choler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi